Familiebesøg - Rejsetip Shanghai

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Ove Brøns
Præstø
15. sept. 2011
Familiebesøg i Shanghai

Familiebesøg i Shanghai

Da vi er et ældre ægtepar der valgte at besøge Shanghai, var det med en smule nervøsitet over den lange flyvetid, Vi havde booket vores rejse igennem FDM Travel, og vi fløj med British airvays, Stor service hele vejen, så 14 timer i luften var slet ikke så slemt, dejligt flyselskab.
Vi skulle på Privat besøg i Shanghai i 3 uger, og sikken oplevelse! Kineserner er utroligt imødekommende og meget venlige, de er nysgerrige over alt som kommer fra Vesten så vi havde en rigtig dejlig tur, Stor Ros til FDM, de er nemme at Booke hos og alt fungerede.
Vi skal asted igen i 2012, jeg har hørt at der bliver åbnet en direkte fly, fra Kastup til Shanghai, så det bliver meget nemmere. Prøv storbyens sus med 24 millioner indbyggere!

Prøv noget helt andet

I kina kan du altid bruge dollar, og Euro, men det gør det noget lettere at veksle til lokal mønt, og den er billig ca, 120 Remenbi for 1 Dansk krone, og husk Shanghai ser i ikke ret meget af på 3 uger, selve byen er på størrelse med Sjælland.
God ferie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Shanghai

Rejser til Shanghai

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Shanghai

Læs mere om rejser til Shanghai

Denne side er udskrevet d. 16. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.