Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Shanghai

 • Åbenhed og oplevelse

  (Bedømt af 2 personer)
  28.02.12: henny mc callum
  Jeg har været i Shanghai i april 2011 0g december og januar 2011/2912.
  Shanghai er en vidunderlig by, med utrolig mange ting at se, både rigtig gamle byområder og helt nye bygninger.
  Se hele rejsetippet
 • Shanghai nu også til jul

  (Bedømt af 4 personer)
  26.09.11: Joan Andersen
  Når man tænker på Kina tænker man ikke på jul med det samme, men har man besøgt Shanghai i december og shoppet efter julegaver til familien og venner vil man hurtig indse at det er det perfekte sted at shoppe amok.
  Se hele rejsetippet
 • Familiebesøg i Shanghai

  (Bedømt af 1 person)
  15.09.11: Ove Brøns
  Da vi er et ældre ægtepar der valgte at besøge Shanghai, var det med en smule nervøsitet over den lange flyvetid, Vi havde booket vores rejse igennem FDM Travel, og vi fløj med British airvays, Stor service hele vejen, så 14 timer i luften var slet ikke så slemt, dejligt flyselskab.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Shanghai

På egen hånd i Kina
Rejsetips indsendt af:
Joan Svendsen
Gladsaxe
4. nov. 2010

På egen hånd i Kina

Fra Shanghai-Suzhou. Fantastisk tur med cykeltaxa i Suzhou.

Fra Shanghai til Suzhou!

Kineserne er meget, smilende søde og hjælpsomme, og taler gerne engelsk, som de har lært sig selv via tv. Så det er blot at spørge, så får man at vide hvorfra bussen kører, og hvordan du kommer derhen, de prajer dig også gerne en taxa, hvis det er det du vil.

Da bussen ankommer til Suzhou, og vi to "tøser", står med kortet i hånden, og skal hitte rede i hvor det er smartest at starte og slutte og nå tilbage til vores logi i Shanghai, inden sidste bus kører, og vi vil selvfølgelig gerne opleve det hele, ja så kommer cykeltaxiene fra alle sider, og det er simpelt hen løsningen. Vi aftaler at køre med en, der lover at vi er tilbage til den sidste bus, ja så sætter vi os godt til rette og nyder udsigten, som er skøn, og den lille mand cykler bare der ud af, mens vi afventer begivenhedernes gang!
Og minsandten om han ikke stopper ved alle seværdigheder, som er værd at se! F.eks. ved silkemuseet. Vi hopper af cyklen, bruger al den tid vi har lyst til, vender tilbage, og der sidder han glad og smilende og modtager os. Vi hopper på og fortsætter turen. Dagen lang og bliver pænt sat af ved vores bus igen, vi afregner med "chaufføren"som er "kiste glad", og hans cykeltaxi venner lykønsker ham med turen.

Det rør mig dybt at de er så glade på hans vejne, og ja vi var lige så glade. Det kostede os 100 kr. at blive kørt og guidet dagen lang, ingen sure miner kun smil og "kineser" engelsk! Og det er jo en smuk by så vi vender gerne tilbage! Det kan kun gå for langsomt!.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Shanghai

Hoteller i Shanghai
Rejser til Shanghai
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.