Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Shanghai

 • Åbenhed og oplevelse

  (Bedømt af 2 personer)
  28.02.12: henny mc callum
  Jeg har været i Shanghai i april 2011 0g december og januar 2011/2912.
  Shanghai er en vidunderlig by, med utrolig mange ting at se, både rigtig gamle byområder og helt nye bygninger.
  Se hele rejsetippet
 • Shanghai nu også til jul

  (Bedømt af 4 personer)
  26.09.11: Joan Andersen
  Når man tænker på Kina tænker man ikke på jul med det samme, men har man besøgt Shanghai i december og shoppet efter julegaver til familien og venner vil man hurtig indse at det er det perfekte sted at shoppe amok.
  Se hele rejsetippet
 • Familiebesøg i Shanghai

  (Bedømt af 1 person)
  15.09.11: Ove Brøns
  Da vi er et ældre ægtepar der valgte at besøge Shanghai, var det med en smule nervøsitet over den lange flyvetid, Vi havde booket vores rejse igennem FDM Travel, og vi fløj med British airvays, Stor service hele vejen, så 14 timer i luften var slet ikke så slemt, dejligt flyselskab.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Shanghai

Jin Mao og Shanghai World Financial Centér
Rejsetips indsendt af:
L. Kodal
Esbjerg
9. aug. 2009

Shanghai - fantastiske oplevelser!!!

Kina er et stort land, der byder på mange fantastiske oplevelser. I Shanghai bor der ca. 22 mio mennesker. Her kan man slendre i det gamle franske kvarter, gå på antikmarked i det kinesiske kvarter, beundre de mange skyskrapere på Pudong osv osv.
Transport - ved fælles hjælp!
Transport - ved fælles hjælp!

Nyt og gammelt

Kontraster er der mange af i Shanghai. Når man forlader lufthavnen kan man benytte det nye maglev-tog, som kører 431 km i timen. På vejen ind mod byen løber togbanen parallelt med motorvejen, hvor den tætte, hurtige trafik synes at snegle sig afsted i forhold til toget.
Mange mennesker og megen trafik! Jeg imponeres gang på gang over, hvordan trafikken glider på trods af de mange forskellige transportformer, der befinder sig alle vegne; knallert, cykel, bil, bus, taxi - selv på motorvejen.Kæledyr drager man "omsorg" for og viser gerne frem.
Kæledyr drager man "omsorg" for og viser gerne frem.

I Kina spiser de hunde -

- men det økonomiske opsving har bl.a. medført, at mange kinesere nu har hunde som husdyr. Ligesom i Danmark er hunden en del af familien, bliver plejet, passet, luftet og vist frem.
Måske regner denne hunds familie med et nyt marked for hunde-sko!!!!

Samarbejde.
Samarbejde.

Udendørs aktivitet

I Shanghai kan man gå i de gamle kvarterer, hvor livet udfolder sig på gaden med tøjvask, madlavning, lektier, spil, snak, spisning og meget mere.
Uanset hvor man befinder sig, føler man sig tryg, bliver behandlet meget venligt og hjulpet, hvis man har brug for det.
Mange unge kinesere lærer engelsk og vil gerne "øve sig" på turister, hvorfor man ofte bliver mødt af spørgsmålet; "Where do you come from?", "Can I just talk to you for a moment", hvorefter vedkommende stiller et par spørgsmål, får svar og bukkende slutter af med et "thank you very much".
Udsigt fra Shanghai World Financial Center til Jin Mao samt Oriental Tower
Udsigt fra Shanghai World Financial Center til Jin Mao samt Oriental Tower

Shanghai set fra oven

Skylines er imponerende; New York er fantastisk, Hong Kong set fra The Peak er imponerende, Shanghai set fra The Bund eller fra Pudong er tæt på ubeskrivelig og skal opleves - en af disse "once-in-a-lifetime" oplevelser, som man bare skal nå at have med. Uanset om man ser Shanghais skyline om dagen eller om aftenen, bliver man nærmest helt åndeløs af at beundre de mange, høje, smukke bygninger som synes at være uendelige i forhold til øjets formåen.
Shanghais nyeste skyskraber er SWFC (Shanghai World Financial Center); 492 meter høj og med mulighed for at gåtur på glas-gulvet på 100. etage, hvor man kan kikke ned på gadebilledet.
De mange skyskrabere kan desuden bruges som "guide", når man er på sightseeing.
Huangshan - solopgang.
Huangshan - solopgang.

Ud i naturen

Skulle man få nok af storbyen, kan man hurtigt tage toget til kanalbyerne; Suzhou eller Hangzhou. Begge byer er så absolut et besøg værd.
Man kan også vælge at tage ud til bjernene ved Huangshan; Yellow Mountains. Her er der mulighed for at trave i bjergene, få ro i sjælen i et af de mange spa-bade eller blot nyde stilheden. Hvis man står meget tidligt op, kan man tage liften op kl. 06.00 og se solen stå op. Det er en storslået oplevelse.
Kinesisk mad
Kinesisk mad

Kontraster og muligheder.

Der er så mange muligheder, hvis man vælger at tage på ferie i Kina - både for børn og voksne.
Shanghai er et godt udgangspunkt, da man her kan få sig et storby-sus, men også hurtigt kan komme udenfor byen og nyde den storslåede natur.
De mange restauranter byder på alverdens mad (helt uden overdrivelse) og shoppingcentre, gågaden samt markederne kan i den grad aktivere shopping-genet.
Derudover kan man nyde den spændende og velsmagende kinesiske mad, nyde den grønne te, forkæle sig selv med en krops- eller fodmassage, få pedicure og manicure samt udvide klædeskabet med ny skræddersyet garderobe.
Shanghai byder udelukkende på mange, gode oplevelser.


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Shanghai

Hoteller i Shanghai
Rejser til Shanghai
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.