Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Shanghai

 • Åbenhed og oplevelse

  (Bedømt af 2 personer)
  28.02.12: henny mc callum
  Jeg har været i Shanghai i april 2011 0g december og januar 2011/2912.
  Shanghai er en vidunderlig by, med utrolig mange ting at se, både rigtig gamle byområder og helt nye bygninger.
  Se hele rejsetippet
 • Shanghai nu også til jul

  (Bedømt af 4 personer)
  26.09.11: Joan Andersen
  Når man tænker på Kina tænker man ikke på jul med det samme, men har man besøgt Shanghai i december og shoppet efter julegaver til familien og venner vil man hurtig indse at det er det perfekte sted at shoppe amok.
  Se hele rejsetippet
 • Familiebesøg i Shanghai

  (Bedømt af 1 person)
  15.09.11: Ove Brøns
  Da vi er et ældre ægtepar der valgte at besøge Shanghai, var det med en smule nervøsitet over den lange flyvetid, Vi havde booket vores rejse igennem FDM Travel, og vi fløj med British airvays, Stor service hele vejen, så 14 timer i luften var slet ikke så slemt, dejligt flyselskab.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Shanghai

Rejsetips af samme forfatter

Shanghai - intet går langsomt
Rejsetips indsendt af:
Kolding
1. juni 2011

Shanghai - intet går langsomt

Det er jo fantastisk at kende nogen der bor ude i verden, på den måde kan man komme til at besøge steder i verden, der måske ikke lige står på ønskelisten over rejsemål.
Således kom jeg til Shanghai.
Det er en fantastisk by. Der bor 25.000.000 mennesker. Det er så vildt at man slet ikke kan forestille sig det. De bebor et område der er lidt mindre end Sjælland. Hold da op. :-)
Men Shanghai er en oplevelse værd. Det er en smuk og spændende by i hysterisk hurtig udvikling. En blanding af nyt og gammelt.
Bare et lille eksempel på at intet går langsomt: for ca 10 år siden, så man rismarker langs Huang Pu floden, men idag er det Shanghai´s stolte skyline. Så vildt.

Kulinarisk oplevelse

På min tur rundt i Shanghai, havde mine værter bestilt bord til søndags champagne brunch på Hotel Westin.
Fint nok tænkte jeg, lad os opleve opleve det med. Hold da op..... jeg ved ikke med jer, men når jeg har været til champagne brunch i Danmark, så er det almindelig brunch med et glas champagne til. DET ER DET IKKE I SHANGHAI. Her serveres kun champagne, der er til gengæld rigeligt af det. Hertil er der mad fra alverdens lande, præsenteret på de ypperligste måder. Så lækkert og aldeles overdådigt. Der var ikke en chance for at smage det hele.
Til brunchen var der underholdning af et mindre symphoniorkester og et par prof. opera sangere der gav smagprøver på diverse musical highlights. Tjekket.
Derudover var der underholdning med diverse kunstnere. Jeg siger bare hold da op...... overdådigt. vildt, prangende. Og når man ikke længede gad drikke champagne, så var de verdensmestre i at lave Mojitos. Verdensmestre siger jeg...
Drinks var med i prisen. 500 kr. pr. person. Men tro mig det var alle pengene værd.

Restauranter
Brunch
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Shanghai

Hoteller i Shanghai
Rejser til Shanghai
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.