Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Shanghai

 • Åbenhed og oplevelse

  (Bedømt af 2 personer)
  28.02.12: henny mc callum
  Jeg har været i Shanghai i april 2011 0g december og januar 2011/2912.
  Shanghai er en vidunderlig by, med utrolig mange ting at se, både rigtig gamle byområder og helt nye bygninger.
  Se hele rejsetippet
 • Familiebesøg i Shanghai

  (Bedømt af 1 person)
  15.09.11: Ove Brøns
  Da vi er et ældre ægtepar der valgte at besøge Shanghai, var det med en smule nervøsitet over den lange flyvetid, Vi havde booket vores rejse igennem FDM Travel, og vi fløj med British airvays, Stor service hele vejen, så 14 timer i luften var slet ikke så slemt, dejligt flyselskab.
  Se hele rejsetippet
 • Shanghai - intet går langsomt

  (Bedømt af 3 personer)
  01.06.11: Gitte Geerthsen
  Det er jo fantastisk at kende nogen der bor ude i verden, på den måde kan man komme til at besøge steder i verden, der måske ikke lige står på ønskelisten over rejsemål.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Shanghai

Rejsetips af samme forfatter

Shanghai nu også til jul
Rejsetips indsendt af:
Århus C
26. sept. 2011

Shanghai nu også til jul

Når man tænker på Kina tænker man ikke på jul med det samme, men har man besøgt Shanghai i december og shoppet efter julegaver til familien og venner vil man hurtig indse at det er det perfekte sted at shoppe amok.
Flybilletterne er måske lidt dyre, men så kommer man også om på den anden side af jorden, en anden kultur, andre oplevelser. Og med alle de tilbud der er at hente kan det godt betale sig. Den nemmeste måde at komme rundt i Shanghai er med metroen, den er hurtig og stopper alle de steder man ønsker at komme hen.

Ønsker man at shoppe efter mærker kan det være en fordel at tage metro linje 1, 2 eller 8 til ”People's Square” hvor man så ender på det der i Shanghai betegnes som strøget det hedder også: East Nanjing Rd. Metroen holder også der, midt på gaden. Men stå man af på ”People's Square” og kikker sig lidt om vil man opdage at der er et marked i kælderen, og det er stort. Man kan købe alt fra tøj til tasker. Et andet lignende marked finder man også på metro linje 2 ved stop ”Shanghai Science & Technology Museum”. Ved siden af metrostationen er der skrædder, et perlemarked hvor man kan købe smykker, perler og ægte sten. Og det koster alt sammen meget mindre end man er van til. Alle i disse butikker er van til turister og taler engelsk, man skal dog stadig huske at prutte om prisen :)

Er man mere til mindre butikker, hvor man ikke kan forvente at alle taler engelsk, skal man tage forbi, “Yuyuan Garden” som ligger på metro linje 10. Det er en smuk park, som er omgivet af en del små butikker. Her man kan købe alt fra skulptere, kunst, tøj, sko, og meget mere.

Vil man virkelig prøver ens prutte evner af og er man ikke bange for at fægte med arme og ben for at forklare hvad men gerne vil have, skal man enlig tage forbi, det marked kineserne selv handler, det ligger på metro linje 10 stop” Laoximen”. Det er et marked som er delt op i flere bygninger og gader an på hvad man er ude efter, tøj, tasker, sko osv. Her taler alle dog ikke engelsk, så det er en fordel hvis man kan en smule kinesisk eller har en ven med der kan, men der skal bestemt ikke afholde en at tage der hen taler men ikke kinesisk. Jeg selv taler ganske lidt kinesisk og klarede mig fint.

Er man ude efter de rigtig dure mærker og er man ikke til ”Fake” Gucci” er der kun et sted at tage hen, det er og bliver ”East Nanjing Rd” metro 2 og 10 stopper på denne gade, der er fyldt med mærkerne, man kun drømmer om, og har man penge kan man købe, men har man ingen så må man kigge :)

Har du brug for et metrokort se denne hjemmeside: http://www.travelchinaguide.com/cityguides/shanghai/transportation/metro-subway-map.htm

Jeg håber at I alle vil tage til Shanghai og shoppe lige så meget som jeg har gjort, jeg glæder og drømmer mig allerede til næste shoppe tur.


Shopping
Offentlig transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Shanghai

Hoteller i Shanghai
Rejser til Shanghai
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/irland/dublin/dublin-storby-blandet-med-smuk-natur-mmmmmhh.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.