Tilbud

Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: København
  • Dag 2: Beijing. Ankomst og udflugtspakke A
  • Dag 3: Beijing. Udflugtspakke A
  • Dag 4: Beijing. Udflugtspakke A
  • Dag 5: Beijing. Udflugtspakke B
  • Dag 6: Beijing. Udflugtspakke B
  • Dag 7: Beijing. Fridag
  • Dag 8: Beijing. Udflugtspakke A
  • Dag 9: Beijing - København

Download programmet "Beijing til Foræringspris" (pdf)

Download programmet

Prisinformation

Flere tilbud

Andre rundrejser

Læs mere om

Beijing til Foræringspris

9 dages rejse til Beijing - med dansk rejseleder

Oplev Beijings fascinerende blanding af det gamle og det moderne Kina. Vi besøger Den Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, hutongerne, Den Forbudte By og meget mere. Prisen inkluderer direkte fly med SAS, hotel, morgenmad og en udflugt.
Fra 7.790 kr.

Grundpakke pr. person inkl. fly, skatter, hotel, morgenmad, transfers og udflugt til kunstdistrikt 798

Supertilbud til Kinas hovedstad

Dag 1
Dag 1

København

Afrejse
Vi mødes i Kastrup, hvor vores spændende rejse til Beijing begynder. Efter check-in skal vi flyve de godt 9 timer til Kinas hovedstad, Beijing. Vi flyver direkte med SAS.
Forplejning på flyet er inkluderet.
Dag 2
Dag 2

Beijing. Ankomst og udflugtspakke A

Ankomst til Beijing, indkvartering / Udflugtspakke A:
Himlens Tempel og hutongerne
Vi ankommer omkring middagstid til Beijings lufthavn. Efter ankomstformaliteter og bagageafhentning tager vi med vores bus ind til byens centrum, hvor vi indkvarterer os på vores hotel. Herefter har vi arrangeret det meste af opholdet
i Beijing sådan, at de af vores gæster der har tilmeldt sig udflugtspakken hjemmefra, får de største højdepunkter i Beijing med på vores fire dage i byen, mens de der allerede har været i Beijing, ønsker at slappe af eller vil prøve at udforske Beijing på egen hånd, har muligheden for nogle dage med et åbent program.

For de, der har bestilt udflugtspakken, starter vi oplevelserne i Beijing ved at strække benene i Himlens Tempel og den omgivende park. Vi går også en tur i nogle af de tilbageværende hutonger i nærområdet. Herefter er der arrangeret aftensmad på en lille lokal restaurant.

Forplejning på fly samt frokost er inkluderet / aftensmad er inkluderet i udflugtspakke A.
Dag 3
Dag 3

Beijing. Udflugtspakke A

Fridag, på egen hånd i Beijing eller Udflugtspakke A:
Qianmen gågaden, Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Silkebutik og Beijing-and middag.

Har du ikke tilmeldt dig Udflugtspakke A, er dagen til fri disposition, hvor mulighederne jo nærmest er uendelige.

For jer, der har bestilt udflugtspakken, tager vi efter morgenmaden til den flot renoverede Qianmen-gågade. Vi går hele vejen ad gågaden fra den sydlige
ende til nord ad den kejserlige akse, direkte frem til den Himmelske Freds Plads i Beijings centrum. Efter en fin gåtur og en introduktion på verdens største åbne plads, går vi på udflugt i Den Forbudte By – det kæmpestore, gamle kejserkompleks fra 1400-tallet, der rejser sig med høje, røde mure som en by i byen. Vi går igennem de vigtigste dele af kejserpaladset, der efter sigende skulle omfatte 9.999 rum på et areal som en mindre by. Om eftermiddagen besøger vi en kvalitets-silkebutik, der blandt andet laver de meget specielle silkedyner, hvor selve fyldet i dynen er håndstrukket “silkespindelvæv”. Om aftenen har vi arrangeret den klassiske Beijing-and til middag, retten over alle retter, der oprindelig kun blev serveret for kejseren og hans hof. Heldigvis er Beijing-and i dag en mere folkelig spise, så vi mellem mange andre retter også kan få lov at prøve den gyldenstegte, let røgede and med de papirstynde pandekager og mange slags spændende tilbehør.
Morgenmad er inkluderet / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke A.
Dag 4
Dag 4

Beijing. Udflugtspakke A

Fridag på egen hånd i Beijing eller udflugtspakke A: Byplansmuseet, Nationalteatret ‘Ægget’, Silkemarkedet.

Har du ikke tilmeldt dig Udflugtspakke A, er dagen til fri disposition i Beijing.

På udflugtspakken starter vi igen dagen
i det centrale Beijing og besøger det virkelig flotte byplansmuseum, hvor vi får et indtryk af Beijing som by både i historisk tid, nu og i fremtiden. Herefter skal vi besøge nationalteatret, “ægget”, der blev indviet i 2007. En futuristisk og fantastisk spændende bygning både inde- og udefra, hvor der bliver tid til at studere og udforske de mange detaljer på egen hånd. Om eftermiddagen besøger vi Beijings nok mest kendte turistmarked Xiu Shui Silkemarkedet, hvor vores shoppingevner bliver sat på en prøve, inden vi sidst på eftermiddagen samles igen.
Morgenmad er inkluderet. / Frokost er inkluderet i Udflugtspakke A.
Dag 5
Dag 5

Beijing. Udflugtspakke B

Fridag, på egen hånd i Beijing - eller Udflugtspakke B: Sommerpaladset, pandaen i Zoologisk Have og det olympiske stadion “Fuglereden”.

Har du ikke tilmeldt dig udflugtspakke B, er dagen til fri disposition i Beijing.

På udflugtspakken i dag og i morgen er vi med vores kinesiske
lokalguide, der guider på engelsk. En fin mulighed for at blive lidt mere fortrolig med vores “egen” kineser på hans eller hendes egen hjemmebane og måske endda lære nogle kinesiske gloser.

Dagens udflugt går til byens nordlige del. Vi skal besøge det gamle kejserlige kompleks Sommerpaladset, der ligger i udkanten af byen, og mens vi slentrer langs den lange korridor og marmorbåden ved Kunmingsøens bred, mærker vi den enorme magt, som landets mange kejsere har haft igennem historien. Om eftermiddagen besøger vi zoo med de søde pandabjørne, og slutter med en vandretur i den store park omkring det olympiske stadion, Fuglereden.
Morgenmad er inkluderet. / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke B.
Dag 6
Dag 6

Beijing. Udflugtspakke B

Fridag, på egen hånd i Beijing eller udflugtspakke B: Lama-templet, cykeltur på rickshaw i hutongerne, Trommetårnet, frokost hos lokal familie, og besøg på perlemarkedet HongQiao.

Har du ikke tilmeldt dig udflugtspakke B er dagen til fri disposition i Beijing.

På udflugtspakken skal vi besøge det flotte, gamle tempel og buddhistiske
kloster, Lama-templet. De flotte bygninger var oprindelig et kejserligt palads og tilhørte en af Qing-dynastiets prinser. Men da den unge prins blev tronet til kejser, blev stedet i 1700-tallet overdraget til den buddhistiske gelupka-orden, som siden har holdt til her.

Herefter kører vi til en af byens få tilbageværende hutonger – de traditionelle, lave beboelser, der på en og samme tid er primitive og forældede, men også et charmerende, kulturelt skatkammer. Her kører vi rundt i rickshaws og spiser frokost hos en lokal familie. Der bliver også mulighed for at besøge det imponerende trommetårn, der troner over området. Om eftermiddagen kører vi til et af byens mest kendte markeder, perlemarkedet HongQiao. Her bliver der tid til at gøre et par gode handler inden vi spiser aftensmad.

Morgenmad er inkluderet. / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke B.
Dag 7
Dag 7

Beijing. Fridag

Fridag
Dagen i dag er til fri disposition. Vi kan foreslå at tage en god vandretur i Beijings gader, og når du så er træt, tager en taxi hjem. Ellers kan du også udforske byen med den velfungerende metro.
Morgenmad er inkluderet.
Dag 8
Dag 8

Beijing. Udflugtspakke A

Fridag, på egen hånd i Beijing eller udflugtspakke A: Cloisonnéfabrik, Den Kinesiske Mur ved Mutianyu og Minggravene (Chang-ling og Åndealleen).

Har du ikke bestilt udflugtspakken, er dagen til fri disposition i Beijing.

For jer der har købt Udflugtspakke A, tager vi om formiddagen af sted for at opleve Den Kinesiske Mur - et af højdepunkterne i Kina, man simpelthen ikke kan komme udenom! Kineserne selv bruger ordsproget: ”Bu dao changcheng fei hao han”, at man ikke er en ”rigtig kineser, før man har været på Muren”. Vi kører til et af de flotteste steder ved Muren, vores egen favorit Mutianyu.

Stedet ligger et par timers kørsel væk fra Beijing og en smule afsondret, men er hele køreturen værd. På vejen til Muren besøger vi en cloisonnéfabrik. Cloisonne er et krævende emaljearbejde, der er kinesernes svar på kongeligt porcelæn. Fabrikken fremstiller med gammeldags håndværksmetoder og under helt primitive forhold disse utroligt flotte emaljevarer fra bunden.


Ved Mutianyu er bjergsiden op til Muren høj og stejl. Med friske ben kan man tage trapperne til toppen på ca. 15-20 minutter. Man kan også tage kabelbanen for egen regning og blive transporteret i ro og mag til toppen. Heroppe på det gamle forsvarsværk er der rigelig tid til at nyde udsigten og fordums storhed i eget tempo. Efter et par timer på Muren mødes vi igen ved foden af Muren og vi bliver med garanti faldbudt tøj, dimser og alskens souvenirs fra de lokale bønder, der har slået sig ned som forretningsfolk.

Om eftermiddagen går turen med bussen til Minggravene, hvor vi skal besøge den første og største af de 13 grave, Den Evige Grav, Chang Ling. Vi skal også opleve Åndealleen, hvor vi går en herlig tur ad den en kilometer lange allé, prydet af piletræer og et vagtværn af smukke og ærefrygtindgydende marmorstatuer, der har holdt vagt ved Minggravene siden 1400-tallet. Her måtte selv kejseren gå på egne fødder, når han aflagde sine forfædre et besøg.
Morgenmad er inkluderet / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakken.
Dag 9
Dag 9

Beijing - København

Kunstdistrikt 798 og hjemrejse med SAS
Efter morgenmaden checker vi ud fra vores hotel og kører nordpå mod byens nordøstlige hjørne. Inden vi skal flyve hjem besøger vi om formiddagen det spændende cafe- og kunstdistrikt Beijing 798, der er et af Beijings mest spændende og nutidige kunstområder i gamle nedlagte elektronik- og ammunitionsfabriks-haller.
”798” var navnet på den arbejdsenhed, der arbejdede her fra midten af 1900-tallet, men er i dag ensbetydende med det hippe, trendy kunstmiljø, der er opstået i de gamle, rå fabrikshaller.

Efter en fælles introduktion i et af gallerierne bliver der tid til at udforske området på egen hånd i de mange gallerier, cafeer, foto- designstudier og kunstbutikker.
Hvis du ikke kan vente med frokost til ombord på flyet, kan vi anbefale at prøve en af de mange lækre cafeer i området.

Efter en time eller to i kunstdistrikt 798 kører vi til Beijing Capital Airport hvorfra vi flyver hjemad med SAS. Turen varer ca. 9½ time, og efter vores spændende rundrejse i Kina ankommer vi tidligt om aftenen til København.

Morgenmad i Beijing og forplejning på fly er inkluderet.

Beijing til foræringspris

11.-19. februar 2017: 7.790 kr. Vinterferien - uge 7
18.-26. marts 2017: 7.990 kr.
13.-21. maj 2017: 7.990 kr.
3.-11. juli 2017: 8.490 kr.
18.-26. september 2017: 9.990 kr.
14.-22. oktober 2017: 8.990 kr. Efterårsferien - uge 42

Prisen er Grundpakke pr. person inkl. fly, skatter, hotel, morgenmad, transfers og udflugt til kunstdistrikt 798

Rejsen gennemføres ved mindst 12 deltagere.


Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11

eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk


 

Denne side er udskrevet d. 6. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/menorca/portblue-la-quinta-resort-hotel-and-spa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.