Dagsprogram

Download program med SAS (pdf)

Download program med SAS (pdf)

Download program med Finnair (pdf)

Download program med Finnair (pdf)

Prisinformationer

Rundrejsen inkluderer (SAS)

 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse med SAS København - Beijing t/r 
 • Kendte skatter og olietillæg (pr. nov. 2016)
 • Spændende udflugtsprogram
 • Centralt beliggende turistklassehoteller
 • 2 x nattog i delte sovevogne
 • Morgenmad dagligt
 • 6 x frokost
 • 4 x aftensmad
 • 1 glas øl/vand til måltiderne


Ikke inkluderet (SAS)

 • Tillæg for enkeltværelse 1.790 kr.
 • Visum til Kina:  Individuelt kr. 1300,-
 • Rådgivnings & Ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Tilslutningsfly t/r fra Billund, Aalborg eller Aarhus, kr. 900,-
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører, beregn ca. kr. 300 per person
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Alt andet ikke nævnt under "Rundrejsen inkluderer"


Rundrejsen inkluderer (Finnair)

 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse København - Beijing / Xian - København
 • Kendte skatter og olietillæg (pr. nov. 2016)
 • Spændende udflugtsprogram
 • Centralt beliggende turistklassehoteller
 • 1 x nattog i delte sovevogne
 • Morgenmad dagligt
 • 6 x frokost
 • 4 x aftensmad
 • 1 glas øl/vand til måltiderne

Ikke inkluderet (Finnair)
 • Tillæg for enkeltværelse 1.790 kr.
 • Visum til Kina:  Individuelt kr. 1300,-
 • Rådgivnings & Ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører, beregn ca. kr. 300 per person
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Alt andet ikke nævnt under "Rundrejsen inkluderer"

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Beijing & Xi'an

10 dages rundrejse i Kina med dansk rejseleder

Tag med til Kinas to vigtigste historiske byer Beijing og Xi'an. Storslåede seværdigheder og kinesernes hverdagsliv. Vi skal med nattog og har god tid til at få sjælen med. Virkelig meget Kina for pengene!
Fra 11.990 kr.

pr. person i dobbeltværelse for 10 dages rundrejse inkl. fly, natttog, udflugter og dansk rejseleder.

Velkommen
Velkommen

til store rejseoplevelser i Kina

Kejsere, kommunisme og kapitalisme - de to gamle hovedstæder vidner om en dramatisk og fantastisk udvikling for kineserne og deres land. På denne 10 dages rundrejse tager vi på oplevelse i historien og hverdagen. Vi har lavet et indholdsrigt program og vores rejseleder sørger for, at rejsen bliver unik.

Rejsen starter i Kinas hovedstad, Beijing. Byen byder på fantastiske historiske bygninger og paladser, Den Kinesiske Mur og et fascinerende folkeliv.

Vi rejser videre med nattog til Xi’an, hvor de 2.000 år gamle terracottakrigere er det største trækplaster. Men Xi’an har også en spændende bykerne med traditionelle bygninger og en meget smuk, intakt bymur fra Ming-dynastiet (1368-1644) og er fantastisk at udforske på egen hånd.

Vores danske rejselder har et indgående kendskab til landet, og har derfor mulighed for at komme i snak med de lokale og se, hvilke muligheder, der ellers byder sig for gruppen.


På afrejser med SAS, kører vi to gange med nattog og starter og slutter rundrejsen i Beijing.

På afrejser med Finnair, starter vi i Beijing, kører en gang med nattog og slutter i Xi'an, hvorfra Finnair flyver hjem.

Nedenfor ses programmet med SAS:
Dag 1
Dag 1

Udrejse

Vi mødes i Kastrup lufthavn, hvorfra vi flyver til Kinas hovedstad Beijing. Vi flyver direkte med SAS.

Forplejning på fly undervejs er inkluderet.
Dag 2
Dag 2

Beijing

Vi ankommer til Beijings lufthavn og tager med vores bus ind til byen. Inden vi checker ind på vores hotel, skal vi først besøge det smukke Lama-tempel. Midt blandt storbyens motorveje og højhuse ligger dette gamle, gyldne palads, oprindelig bygget til en prins fra Qing-dynastiet (1644-1911) og senere omdannet til Beijings vigtigste buddhistiske tempel. Blandt duften af røgelse og stolte gingkotræer ser vi de mange altre, buddhaer og de mystiske guder, der vogter over buddhismen.

Frokost og aftensmad er inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Beijing

Dagen er afsat til heldagsudflugt til Den Kinesiske Mur. Vi har afsat god tid på Muren, så vi kan gå og nyde udsigten i vores eget tempo.

Om eftermiddagen besøger vi Minggravene og den smukke ånde-allé.

Vi besøger også en cloisonnéfabrik, der laver traditionelt emaljearbejde - en ældgammel teknik og en langvarig process fra kobber til færdige farvestrålende produkter. Efter en lang, spændende dag, vender vi hjem til vores hotel i Beijing.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.
Dag 4
Dag 4

Beijing

Efter morgenmaden skal vi opleve hjertet af Beijing; Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By.

Her fra byens absolutte centrum kan man kun blive stakåndet og imponeret over de monumentale bygningsværker fra såvel den nyere kommunistiske historie som fra Ming-dynastiet (1368-1644). Både pladsen og Den Forbudte By er enorme områder, så vær forberedt på at vi skal gå en del til fods. Om eftermiddagen tager vi på besøg på det berømte ”silkemarked”.

Tidligt på aftenen stiger vi på toget mod Xi’an, hvor vi indkvarterer os i sovevogne. Om bord på toget kan vi spille kort, gå på opdagelse i de mange andre vogne eller blot gå tidligt i seng, mens toget vugger af sted igennem Hebei, Shanxi og Sha’anxi-provinserne mod Xi’an.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.
Dag 5
Dag 5

Xi'an

Vi ankommer tidligt om morgenen til Xi’an. Først indkvarterer vi os på vores hotel og derefter er der arrangeret byrundtur. Xi’an og området omkring byen anses af mange for at være den kinesiske civilisations vugge og byder derfor på fantastisk historie.

Vi skal besøge den intakte bymur fra Mingdynastiet (1368-1644) samt det spændende provinsmuseum, der på en smuk og overskuelig måde viser hele den kinesiske historie fra de tidligste tider med bl.a. opfindelser af krudt, kompas, papir og trykkerkunsten. Om eftermiddagen går vi en tur i den centrale bydel, der huser byens gamle moske og et spændende lokalt madmarked.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 6
Dag 6

Xi'an

Xi’ans største seværdighed er helt klart terracottasoldaterne, også kaldet verdens ottende vidunder, der har stået æresvagt under jorden siden Qindynastiet (221-206 f.Kr.).

Efter morgenmaden tager vi direkte på udflugt for at opleve de mange formationer af lersoldater, der med sine krigere, bueskytter, generaler og heste i årtusinder har været gemt og glemt under den gule jord i området.

Vi tilbringer god tid i de mange udstillingshaller, hvor man kun kan forsøge at begribe den storhed og tekniske kunnen, som samfundet besad på den tid. Vi får også lejlighed til at købe reproduktioner af soldaterne, idet vi også besøger et terracottaværksted, der fremstiller dem.

Om aftenen er der mulighed for at arrangere en tur til teateret hvor der vises meget flotte danse fra Tangdynastiet (ikke inkluderet).

Morgenmad og frokost er inkluderet.
Dag 7
Dag 7

Xi'an

Dagen er til fri disposition, idet Xian er en hyggelig by med masser af muligheder for oplevelser og shopping.

Hvis der er stemning for det, kan rejselederen arrangere en udflugt eller to, til fods, med taxi eller hvis vi er mange, måske med bussen. FDM travels egne rejseledere kender Kina, og har måske netop en helt speciel indfaldsvinkel til et anderledes program.

Dagen kan for eksempel gå med et besøg i Xi'ans gamle handelsstrøg, hvor tesælgere og nudelmagere faldbyder deres varer til nysgerrige kunder. Der er også tid til et besøg i et kinesisk supermarked, så vi kan købe kortspil, te, kaffe, vin eller snacks til aftenens togtur.

Tidligt på aftenen mødes vi for at tage toget tilbage til Beijing. Rejselederen hjælper gerne med at arrangere fælles aftensmad på toget.

Morgenmad er inkluderet.
Dag 8
Dag 8

Beijing

Hen på morgenen kommer vi tilbage til Beijing, og tager direkte på udflugt i den gamle hovedstads største kejserlige anlæg, Sommerpaladset. Stedet kan bedst karakteriseres som en gigantisk park med utallige templer, haver, museer, pavilloner samt bjerge og vand, der skulle give skygge, friskhed og luft i sommermånederne for den gamle kejserlige elite.

Vi har god tid til at strække benene og nyde området sammen med de mange kinesere der dagligt besøger det yndede
udflugtsmål, hvor dagen fx tilbringes med kortspil, bådsejlads og gåture. Herefter tager vi tager ind til vores gode, gamle hotel.

Om aftenen kan man gå på opdagelse eller slappe af. Er der stemning for det, arrangerer rejselederen naturligvis aftensmad
på en af de lokale restauranter.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 9
Dag 9

Beijing

For de morgenfriske går vi omkring solopgang en tur til en af de lokale parker, hvor vi her kan se kineserne udøve morgengymnastik; Tai Chi, Qi Gong og alle slags danse og gymnastik – i al slags vejr. (billet til parken er ikke inkluderet).

Herefter er dagen til fri disposition, hvor de sidste seværdigheder
og indkøb kan nås, og vi kan få kufferten pakket.

Morgenmad er inkluderet.
Dag 10
Dag 10

Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet og tager til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark, hvor vi ankommer sidst på dagen, mange oplevelser og billeder rigere.

Morgenmad og forplejning på fly er inkluderet.

Finnair
Finnair

Program med Finnair

På afrejser med Finnair starter vi i Beijing og slutter i Xi'an, hvor Finnair flyver hjem fra. På den måde skal vi kun køre en gang med nattog - og har dermed en overnatning mere på hotellet i Xi'an ift. programmet med SAS.

Dagsprogram med Finnair

Dag 1 Afrejse fra København

Dag 2 Ankomst til Beijing, sommerpaladset og pandaerne i ZOO

Dag 3 Beijing - Det Historiske Centrum

Dag 4 Beijing - Den Kinesiske Mur

Dag 5 Beijing - Fridag til egne oplevelser

Dag 6 Beijing - Himlens tempel, nattog til Xi’an

Dag 7 Xi’an - Kinas vugge

Dag 8 Xi’an - Terracottasoldaterne

Dag 9 Xi’an - Fridag til indkøb og lokale eventyr.

Dag 10 Hjemrejse fra Xi’an og ankomst København

Beijing & Xi'an


Prisen er pr. person i dobbeltværelse for 10 dages rundrejse inkl. fly, natttog, udflugter og dansk rejseleder.


Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.