Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Xi'an

 • Xian - 6000 soldater med i graven

  (Bedømt af 123 personer)
  Vi bliver forarget over Ceau­ses­cus, Saddam Husseins for ikke at snakke om Hitlers storhedsvanvid. Gale despoter og diktatorer, der opførte pragtpaladser, boulevarder og monumentale bygningsværker til ære for sig selv.Men bliver bjergtaget af ældgamle mausoleer, som vi kalder »verdens vidundere«, mausoleer som tusindvis af fattige trælle sled sig ihjel for at lade opføre.
  Se hele rejsetippet
 • Snyd dig ikke for Xian med Terracottakrigerne

  (Bedømt af 3 personer)
  05.10.11: Per Dyring Christiansen
  Når du/I nu er i Beijing må du afsætte 2-3 dage til en tur til Xian. Xian ligger omkring 1200 km i sydlig retning. Tag et af de komfortable nattog og man er udhvilet fremme om morgenen.
  Se hele rejsetippet
 • En rejse for livet

  (Bedømt af 26 personer)
  15.01.11: Birger Stenalt
  I november/december 2007 tog min kæreste og jeg på en 9-dages rundrejse i Beijing og Xian. Vi var begge tæt på de 60 år og følte, at nu ville vi ud på vores livs rejse.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Xi'an

Terracotta soldater i Xi'an
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Rasmussen
Viborg
11. nov. 2010

Terracotta soldater i Xi'an

Et af verdens vidundere i Kina, der er mange, men denne er en af de største
Et lille udsnit af Hæren
Et lille udsnit af Hæren

På en rejse til Kina var en af udflugterne "med nattog til Zian". Her så vi fattige landsbyer og kejsergrave, men det mest fantastiske var terrakotta hæren. Soldaterne står der på rad og række ,med forskellige ansigter og uniformer, et fantastisk skue. Der er også mange forskellige heste og vogne udgravet. Det kan slet ikke beskrives men skal ses med egne øjne. Bonden som opdagede hæren sidder og skriver autografer, men ingen aner hvor mange figurer der stadig findes i jorden, og der graves stadig.

Seværdigheder
Udflugter

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

Xian - terracottasoldaterne

19/03 2012 Randi Hundebøll
Vi har lige været i Kina med FDM travel - og beså her terracottasoldaterne- det var storslået, fantastisk arbejde de gør med at samle alle figurerne ud af små stykker ituslået terracotta. Det mest fascinerende var næsten at se soldaternes frisurer, de var så deltaljerede og gennemførte og hver del af hæren havde sin frisure - fantastisk.
Det skal opleves, og det er ikke så mærkeligt at det er et af unescos udvalgte skatte - bare det at få lavet og ikke mindst brændt alle de figurer - og så på den tid ( ca. 200 år før Kristi fødsel)

Skynd dig til Kina

05/05 2011 Jytte Berthelsen
Under overskriften skynd dig til Kina, kan det bare ikke vente. Jeg har været i Kina flere gange, både på storbyferie i Beijing og på rundrejse, også et par sejlture på Yangze er det blevet til, og hver gang byder Kina på nye spændende oplevelser. De 4 gange jeg har set Teracottahæren i Xian, har jeg hver gang stået og stirret på dette vidunder, det er helt fantastisk, snyd ikke jer selv for også at besøge museet, hvor man ved selvsyn kan se prøver på kinesernes skaber evne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Xi'an

Hoteller i Xi'an
Rejser til Xi'an
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/vietnam-fra-nord-til-syd-med-en-refleksion-over-krigen-mellem-nord-og-sydvietnam-1964-1973.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.