Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Kontakt turarrangørerne
Rejsetips indsendt af:
Lars Nørager
Glostrup
1. april 2011

Kontakt turarrangørerne

Når du planlægger ture via intranettet har de fleste arrangører en hjemmeside med ture og tilsyneladende faste priser. Det kan godt betale sig at kontakte dem, og opgive et budget for en given tur.
I de fleste tilfælde har jeg oplevet, at de vender tilbage med et turforslag, der passer til dit budget og alligevel indeholder, de ting du gerne vil se/opleve. På den måde har jeg kunet spare 30-50% i forhold til annoncerede turpriser.

Tjek rejsearrangørerne

Mange bruger søgemaskiner til at finde flybilletter, og tror de får de billigste til prisen og det gør man formentlig også - og dog.
Jeg skulle bestille flybilletter til Singapore og brugte både Momondo osv - fik også de billigste billetter med Finnair opgivet - men når jeg ville bestille var det kun prisen for 1 person - skulle jeg bestille til to personer steg prisen. Så tjekkede jeg bla. FDM's hjemmeside og fandt de samme billetter både billiigere og her var prisen den samme for to personer - så det er ikke altid søgemaskinerne der fremtryller den bedste pris.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.