Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Seoul

En 5000 år gammel kultur blandet med fremtiden gør Sydkoreas hovedstad, Seoul, til en eminent spændende by at besøge. I kan finde gammeldags tebutikker og århundredgamle templer med ornamenterede tagkonstruktioner, som ligger mellem skyskrabere og smarte indkøbscentre, der sælger de nyeste elektroniske gadgets, mens nationalparken Bukhansans hvide klippetoppe danner baggrund for scenen.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Seouls gamle paladser

Seoul har flere gamle paladser. Gyeongbokgung det ældste og fornemste. Det var engang centrum for det vigtige Joseondynasti og er en blanding af gammel kinesisk og kongelige hofarkitektur. Det første palads på stedet blev opført i 1394, men den nuværende bygning er fra 1860'erne, da den oprindelige blev ødelagt under den japanske besættelse.

I nærheden ligger paladset Changdeokgung, som er på UNESCO’s liste over Verdenskulturarv. Det stammer helt tilbage fra 1405 og husede engang den kongelige familie. Det er bygget efter konfucianske principper og har en smuk "hemmelig" have.
Insa-Dong

Insa-Dong

Et af de lokales yndlingssteder at hænge ud i Seoul er gaden Insa-Dong. Gaden og de omkringliggende er kendt for sine antikvitetshandlere og keramikbutikker, kunstgallerier, traditionelle tebutikker og gadeboder, hvor søde kunstnere udøver deres håndværk.
Den demilitariserede zone

Den demilitariserede zone

Fra Seoul (eller havnebyen Incheon) kan I tage på en hel- eller halvdagsudflugt til den demilitariserede zone (DMZ). Det er det våbenfri ingenmandsland, der har adskilt Nord- og Sydkorea siden Koreakrigen sluttede i 1953. I kan gå ned i "den tredje tunnel", som Nordkorea menes at have gravet i et forsøg på krydse grænsen og kigge over til naboerne gennem teleskoper.

Nogle heldagsture går også til Panmunjom, stedet for underskrivelsen af våbenhvilen. Under soldaternes strenge blikke kan I gå rundt om et bord og ind i nordkoreansk territorium. For at komme til Panmunjom skal man dog reservere på forhånd (evt. ombord på skibet) og medbringe sit pas.

Koreas Nationalmuseum

Nationalmuseet huser den flotteste samling af arkæologiske udstillingsgenstande fra Korea. Her er Buddha-statuer, kalligrafi og en smuk guld- og jadekrone fra det 5. århundrede.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Seouls havneby Incheon, som ligger på en halvø i det nordvestlige Korea. Det tager ca. 90 minutter at køre ind til Seoul og turen går bl.a. over den store bro Incheon Bridge.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/liste-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.