Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kroatien

 • 6 lande på 12 dage.

  (Bedømt af 3 personer)
  13.12.16: Ole Thomsen
  Vi tog på en busrundtur til balkanlandene for at se om det var lande som vi senere selv kunne besøge med vores egen bil.
  Rejsen foregik i maj måned 2016.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kroatien

Rejsetips indsendt af:
Henning Barnkob
Husby pr. 6990 Ulfborg
30. dec. 2010

Afslapningsidyl på Rab ved Kroatiens kyst

Helt tilbage hvor Kroatien endnu var Yoguslavien kørte vi på tur derned med vores to drenge - hhv. 9 og 5 år. Vi overnattede på en hyggelig landevejskro undervejs og om aftenen kom vi i snak med et midaldrende tysk ægtepar, som var meget optaget af de to små lysblonde drenge.
De anbefalede os øen Rab et par hundrede kilometer syd for Rijeka, som er meget børnevenlig. Efter turen langs den smukke klippekyst sejlede vi med en lille færge i ca. 10 min. Vi fik en plads på campingpladsen i kanten af fyrretræsbevoksningen og tæt på stranden, så vi kunne observere vores to små drenge hele tiden. Stranden ligger i en smuk og lavvandet lagune med en ø midt i og det var bare afslapning, badning, sol og gåture. Om aftenen spillede vi spil og var i seng tidligt og vakse næste morgen. Efter 12 dage vendte vi næsen hjem igen med en dejlig tur gennem Østrig og videre op gennem sydtyskland, hvor vi overnattede på små hyggelige Gasthaûser. Hyggeligt, oplevelsesrigt og billigt. En dejlig og minderig ferie for os alle fire, som vi snakker om den dag i dag, hvor drengene nu er hhv. 33 og 29.

En sådan ferie dernede med mindre børn kan varmt anbefales!!
Venlige hilsner
Christian, Morten, Birthe og Henning

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kroatien

Ferieboliger i Kroatien
Rejser til Kroatien
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/kreta-next-stop-afrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.