Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kroatien

 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet
 • Zaton 'Zuper' plads

  (Bedømt af 2 personer)
  27.07.14: Carsten Frost
  Pladsen er en mellemstor plads og er samtidigt godt opdelt i fire med hvert sit område hhv. mobile homes, vogne og telte, lejligheder og aktivitetsområde.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kroatien

Rejsetips indsendt af:
Jette
Svendborg
21. marts 2010

Energi til hele turen til Kroatien

Mit rejsetips handler om at komme frem med energi på batteriet, istedet for at være afladet af den lange køretur til fx Kroatien.

Energi til køreturen

Da vi tog til Kroatien sidste efterår, havde jeg i tiden optil turen stegt frikadeller ,bagt kage og div boller og lagt i fryseren. På dagen, hvor vi skulle rejse var det bare at skylle en masse frugt/grønt fylde vand på flaskerne og hale de gode skatte op af fryseren. Hele familien synes det var en fest, at få hjemmelavede, sunde ting, når vi stoppede for at få frisk luft. Her kunne vi tage af motor vejen, når der var en skov i nærheden, i stedet for at køre ind på en kedelig tankstation og fylde os med junk food. Så ferien startede allerede på køreturen :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kroatien

Ferieboliger i Kroatien
Rejser til Kroatien
Denne side er udskrevet d. 10. december 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.