Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Istrien

 • Kroatien, Italiens tvilling

  (Bedømt af 7 personer)
  28.06.11: Ingelise Sørensen
  Sommeren 2010 besluttede vi os for at nu skulle ferien gå til Kroatien og det var ikke nogen dårlig ide. For dem som kan lide Italien er det nu et ganske godt altenativ.
  Se hele rejsetippet
 • Istrien - Kroatien - sol, afslapning og kultur

  (Bedømt af 1 person)
  23.06.11: elin graversen
  På Camoing Stoia i Pula finder man en varieret campingplads med både vild natur og fine båse. Man vælger selv om man vil ligge på klipperne direkte ud til vandet eller man vil leje en af de mange hytter.
  Se hele rejsetippet
 • Istrien-halvön i Kroatien värd en 14-dagarsferie!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.02.11: Henrik Berlin
  Om Du har egen bil är resan till Istrien bara 2 dagar avlägset. Adriatiska Havet är turkosblått och siktdjupet i vattnet mestadels 8-12 meter. Glöm inte ta med cyklop och snorkel! Stränderna har klappersten eller klippor.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Istrien

mor og datter på snorkeludflugt
Rejsetips indsendt af:
Bettina Dietrich Nielsen
Løgstør
3. sept. 2009

Kroatien - oplev Medulin fra vandsiden

2 ugers ferie på Medulin Camping/Kroatien, vi havde båd med og oplevede området fra vandsiden. Dejlig klar vand og masser af snorkeloplevelser hvor vi så forskellige fisk, ål, rokke og flotte muslinger.
Puha.. nu kan vi slappe lidt af, far har sænket farten
Puha.. nu kan vi slappe lidt af, far har sænket farten

Fuld fart på båden

Den første sejltur vi var ude på stod vi på vandski og blev trukket bagefter båden i badering eller hvad det nu hedder. Super Super oplevelse - klar blå vand dejlige omgivelser og skøn vejr. Hvad mere kan man ønske sig. Tjaa vi blev overraskede da vi lå ude for en anden campingplads som var i nærheden af der hvor vi boede der rendte der kun "nøgne" mennesker rundt øjjjjjj der spærede vi godt nok øjnene op, men fandt hurtig ud af at der faktisk var mange steder i den del af Kroatien hvor der var nudist strande så OK vi vendte os til det. dagene derefter gik med at udforske området langs kystlinien, vi fik snorklet meget og farmand fik dykket, han dykkede 9 meter ned uden noget WOW man den gamle kan endnu. Han samlede kæmpe store aflange muslinger op fra bunden, der var vi godt nok imponeret.
Jeg kan kun anbefale en sådan ferie hvis man har adgang til en båd man kan tage med. Campingpladsen har egen båd pladser. Prøv det i fortryder det aldrig

Kommentarer til rejsetips om Istrien

istrien

15/12 2009 jennifer andersen
vi har været i porec 2 år i træk og skal helt klar tilbage ,det er sådan et dejligt land...Skøn mad,befolkning,natur,historie,vejr osv...Har intet negativt oplevet, dejligt og vores 2 børn som nu er 5 og 6 kan hellere ikke vente til næste gang

Istrien

04/09 2009 L. Nielsen
Et rigtig godt sted at holde ferie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Istrien

Ferieboliger i Istrien
Rejser til Istrien
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.