Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vrsar

 • 2 uger i det smukke Kroatien

  (Bedømt af 17 personer)
  27.07.10: Rasmus Larsen
  Mit rejsetip handler om byen Vrsar med den smukke udsigt, de mange både og deres lækre is. Porec er også en by i Kroatien med smalle gader og en flot udsigt.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Over there - Fra New York til Miami

  (Bedømt af 11 personer)
  29.09.11: Ingelise Sørensen
  Så skulle det endelig være. I år valgte vi at turen skulle gå til USA og vi fandt en tur igennem FDM hvor vi skulle køre fra New York til Miami igennem 16 dage i lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Etna på Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  25.03.11: Ingelise Sørensen
  Vi var på Sicilien i sommeren 2008 og det var virkelig rejsen værd. At bruge en dag på at køre op og se vulkanen Etna var virkelig en oplevelse.
  Se hele rejsetippet
Kroatien, Italiens tvilling
Rejsetips indsendt af:
Ingelise Sørensen
Støvring
28. juni 2011

Kroatien, Italiens tvilling

Sommeren 2010 besluttede vi os for at nu skulle ferien gå til Kroatien og det var ikke nogen dårlig ide. For dem som kan lide Italien er det nu et ganske godt altenativ.
Vi blev ikke skuffede, folk i Kroatien er søde og rare, prisniveauet er en del lavere end i Italien og rent kørselsmæssig tror jeg det er lidt af det samme. Rent vejrmæssig blev vi heller ikke skuffede.

Vi var i byen Vrsar hvor man finder lidt af alt ting og som er et godt udgangspunkt til at besøge andre byer på Istrien, såsom Pula, Porec og ikke at forglemme den smukke gamle by Rovinj. Den er helt sikkert et besøg værd.

Man kan også som altenativ nemt tage en seljtur til Venedig fra en af byerne, godt nok ikke noget vi fik afprøvet men som vi havde undersøgt, det er nemt at finde rejseplaner over færgerne inde på nettet.

I byen er det også muligt at tage et lille tog rundt og se byen og komme op på toppen hvor der er en fantastisk udsigt. Turen er ikke dyr, men ganske hyggelig.
Fantastiske is
Fantastiske is

Ismand

Hvis man havde lyst til lidt sjov inderholdning var det bare at gå en tur ned på strandpromenaden hvor specielt to cafe- og isbarer havde ansatte som kunne underhold med iskastning og ikke mindst kunne den ene lave alle mulige forskellige slags kræmmerhusis.
Iskastningen bestod i at folk som kom forbi lige skulle råbe ham an og så vile han stå i isbaren og kaste en iskugle ud på den pågældende skulle gribe med munden, et forsøg som ikke altid gik godt, men som var til stor jubel for alle der omkring.
Rovinj
Rovinj

Rovinj

Lige et billede af den gamle by Rovinj, meget "italiensk".
Aftenssolen over Vrsar havn.
Aftenssolen over Vrsar havn.

Vrsar ved aftenstide

Seværdigheder
Landsbyer, Sejlture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Istrien


Rejser til Istrien
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.