Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Korcula

Øen Korcula ligger ud for Kroatiens sydspids. Korcula er indbegrebet af skibsbyggeri, maritim historie, vindyrkning og vidunderlige strande. Det er ganske enkelt en af de smukkeste øer i Den Kroatiske Skærgård.

Største seværdigheder

Katedralen St. Mark

Tårnet på katedralen St. Mark ligger midt i Korcula Bys gamle bydel. Katedralen er en perle for kunst- og kulturelskere, som lægger vejen forbi kirken fra det 15. århundrede.

Her er kunstværker af lokale og internationale kunstnere bl.a. to skulpturer af Ivan Mestrovic, Kroatiens mest berømte billedhugger, og et maleri fra det 16. århundrede af den venetianske mester Tintoretto.

Marco Polo-museet

Den berømte opdagelsesrejsende Marco Polo var oprindeligt uddannet købmand før han tog på sin episke sørejse til Asien. Selvom mange tror, at Marco Polo var fra Venedig, blev han faktisk født i Korcula By. Der er i dag et museum i hans barndomshjem.

Vinmarker og strande

Korcula By er et godt udgangspunkt for at tage på opdagelse på resten af øen af samme navn. Her er række efter række af vinranker på idylliske marker og vidunderlige strande med krystalklart vand. Slå to fluer med ét smæk i landsbyen Lumbarda, ikke langt fra Korcula By.

Stranden Vela Przina er den største og mest populære af strandene ved Lumbarda, mens Bilin Zal betragtes som en af Kroatiens bedste strande. Efter svømmeturen kan I tage et glas af den lokale hvidvin, og da der ikke produceres nok til eksport er der kun et sted at smage den: her i Kroatien.

Havn

Havn
Havnen i Korcula ligger i centrum af Korcula By på den vestlige side af den gamle bydel. Herfra er der kun kort at gå fra krydstogtet til alle seværdighederne i middelalderbyen.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.