Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kroatien

 • 6 lande på 12 dage.

  (Bedømt af 3 personer)
  13.12.16: Ole Thomsen
  Vi tog på en busrundtur til balkanlandene for at se om det var lande som vi senere selv kunne besøge med vores egen bil.
  Rejsen foregik i maj måned 2016.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kroatien

Rejsetips af samme forfatter

Kroatien en dejlig og billig ferie
Rejsetips indsendt af:
Silkeborg
1. marts 2011

Kroatien en dejlig og billig ferie

I kroatien er der et dejligt klima i maj ca 25 + så derfor havde vi en skøn ferie og så var det meget billgt at gå ud og spise.

Kommentarer til rejsetippet om Kroatien

Kroatien er et ideelt ferie i foråret og efteråret

08/07 2011 Wanda
En smuk kystlinie med mange øer og små byer med historiske znamenitostima. Idealna hjem i marts, april, maj, september og oktober fordi der ikke er rush og masser af turister. Selv da er det belejligt svømme undtagen i marts og april.
De fleste af de turister ved hjælp af bolig, der er overkommelig og kvalitet - priserne spænder fra 50 euro - 160 Euro for lejlighed til 4 personer.
Vi var i Trogir, hvor vi var glade, fordi det har en utrolig charme i den gamle bydel under UNESCO beskyttelse, og på halvøen Ciovo er de bedste strande i regionen.
Den er spækket med restauranter og caféer, og om aftenen kan være meget godt at spise og nyde - priserne for pizza er omkring 8 Euro, og øllet er 2 Euro.
Vi er placeret i Villa Sunrise på Ciovo, der har kun tre suiter og en udendørs pool, og hvad der er vigtigt for os var gratis Wi-Fi internetadgang og er tæt på stranden 300m.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kroatien

Ferieboliger i Kroatien
Rejser til Kroatien
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.