Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Split

 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet
 • Trogier og øen Solta

  (Bedømt af 7 personer)
  24.06.11: Christina Nüssler
  Vi har holdt ferie i Kroatien i juli 2010. Vi tog flyet til Split hvor vi i en lille by Togier havde bestilt en bungalow i 8 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Split

Afslappende, billig og romatisk efterårsferie for to.
Rejsetips indsendt af:
Ann Kristensen
Kolding
26. juni 2011

Afslappende, billig og romatisk efterårsferie for to.

Forberedelser: bestil flyrejse fra Hamburg til Split, bestil ferielejlighed og udlejningsbil til afhentning i Split lufthavn, alt kan fås til rimelige priser.
Efter at have fået vores bil en lille ny Fiat Punto i Split,kørte vi sydpå af kystvejen, hvor vores lejlighed ventede os i den lille by Pisak. En lille by beliggende på en bjergside ned mod Adriaterhavskysten og med en fantastisk udsigt over havet og til øen Brac.

Lejligheden blev vort hjemsted den næste uges tid og var et godt udgangspunkt for nogle skønne udflugter til både Spilt og Markarska og Dubrovnik samt et par gode ture op i bjergene og ind i landet.

Da vi af de utroligt venlige værter var blevet lovet fri afbenyttelse og brug af stedets omfattende køkkenhave med tomater, peberfrugter, bønner, figner, granatæbler, citroner m.v. skulle vores lille køkken afprøves. Vi besøgte den lokale slagter hvor vi bestilte et par gode bøffer - når man bestiller gode bøffer i Kroatien så får man næsten en halv ko
til meget rimelige priser. To bøffer=1700 g.

Et fremragende måltid bestående af bøffer, en lækker salat med granatæblekerner og frisk brød og en god flaske vin blev nydt på terrassen med fantiske udsigt over Adriaterhavet og en dejlig fred og ro. Det blev turens bedste måltid.
Så prøv selv at handle ind og lav et måltid mad med lokale råvarer hvis man har mulighed for det!
Afslappende, billig og romatisk efterårsferie for to.

Aktiviteter
Efterår
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Split

Hoteller i Split
Rejser til Split
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.