Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Split

Læs mere om rejser til Split

Rejsetips indsendt af:
Ingrid Boysen Underbjerg
Hillerød
16. aug. 2015

Skønne Kroatien

I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
Vi fløj til Split og havde lejet en bil. Alt dette forløb godt. Vi kørte til de lokale supermarkeder, hvor næsten alt var halv pris ift. DK. Perfekt. Da vi boede ca. 3 km fra centrum, kunne man tage vandtaxa til ca. 20 kr pr. Person Ind til centrum af Trogir. Skal prøves da man kommer til smuk kaj og ser flotte skibe undervejs. På restaurant betalte vi 5 mel. 600 og 700 kr for alt incl. Drikkepenge. Billigt. Der er også båd fra Trogir til Split og det anbefales, da Split er svær at parkere i. I øvrigt også en meget smuk tur og kun ca. 24 kr pr. Person. Vi var på en af de turistede sejltur til tre forskellige steder. En fin oplevelse med mulighed for at bade meget og spise de lækreste grillede makreller. Badesko er et must. Kan dog købes på stedet til det halve af pris i dk. Stedet er også egnet til folk med mindre børn, da badevige ikke har store bølger. Folk er venlige og mange taler engelsk. Frokost på en lille restaurant langs kysten kan gøres for mel. 30 og 50 kr incl. Drikkevarer. Bestemt et besøg værd.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Split

Hoteller i Split
Rejser til Split
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/nha-trang/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.