Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Split

 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet
 • Afslappende, billig og romatisk efterårsferie for to.

  (Bedømt af 7 personer)
  26.06.11: Ann Kristensen
  Forberedelser: bestil flyrejse fra Hamburg til Split, bestil ferielejlighed og udlejningsbil til afhentning i Split lufthavn, alt kan fås til rimelige priser.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Split

Trogier og øen Solta
Rejsetips indsendt af:
Christina Nüssler
Århus
24. juni 2011

Trogier og øen Solta

Vi har holdt ferie i Kroatien i juli 2010. Vi tog flyet til Split hvor vi i en lille by Togier havde bestilt en bungalow i 8 dage.
Det er det eneste sted i Trogier hvor man kan bo i bungalow. Det var vildt billigt og prisen var inklusiv halvpension inkl. drikkevarer/ vand/sodavand/øl og vin.

Jeg har i 1983 boet i samme bungalows kompleks og jeg må sige at det lignede fuldstændigt. Det var en meget sjov oplevelse. Der var i de små bungalow alt hvad man kunne forvente. Man kan leje en blæser hvilket er en god ide i de varme måneder idet der kan blive meget varmt når man skal sove. Det er en god idé at leje den på forhånd da der ikke er så mange.
De er meget venlige på stedet og det er ikke særligt stort så det er til at finde rundt og til at få en plads på stranden.
Der ligger et lille supermarked ved indgangen til komplekset hvor man kan købe stort set alt.

Vi tog bussen rundt bla. til Split og til Trogier by. Meget nemt må vi sige, vi plejer at leje bil men dette var ikke nødvendigt.

Vi tog til Split og tog færgen over til Solta hvilket er en lille rejse på 1 time. Vi bestilte færgebillet samme dag som vi rejste. Turen var fin. Da vi ankom til Solta tog vi en bus til byen Maslinica. Busserne holder og venter ved færgelejet så det kunne ikke være nemmere. Vi havde store kufferter med og det var lidt problematisk idet vi skulle have dem med op i bussen ( faktisk sidde på dem. ) Men det gik det skulle det jo.

Vi hoppede af bussen i Maslinica, en smuk gammel hyggelig by. Byen bliver samlet af en gammel borg som nu er en dyr restaurant med tilhørende værelser. Vi havde lejet en lejlighed hvilke der er mange af i byen. Byen er fyldt med ro og fred og udsigt for alle pengene. Fantastisk og en oplevelse værd. Vandet er totalt klart og lige til at springe i. Der er mange gode ture at gå i området. Vi kommer glædeligt tilbage til vores lille¨hemmelige sted¨. Jeg har kun at sige god tur og måske mødes vi i Maslinica.

Overnatninger
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Split

Hoteller i Split
Rejser til Split
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/lidt-ud-over-det-saedvanlige.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.