Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kroatien

 • 6 lande på 12 dage.

  (Bedømt af 3 personer)
  13.12.16: Ole Thomsen
  Vi tog på en busrundtur til balkanlandene for at se om det var lande som vi senere selv kunne besøge med vores egen bil.
  Rejsen foregik i maj måned 2016.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kroatien

Vejhjælp der batter!
Rejsetips indsendt af:
Rikke Midtgaard Sørensen
Horsens
1. april 2011

Vejhjælp der batter!

Vi var for første gang på campingferie i Kroatien. Min mand, vores 2 børn på 13 og 16, svigerfar, vores lille hund og jeg selv.
Det blev en dejlig ferie med rigelig varme temperaturer, hyggelige byer og perfekt strand. En god campingplads nord for Pula, Camping Bi-Village med gåafstand til den lille hyggelige strandby Fazana. Billige priser, så det blev til masser af is til 1 euro og store fælles kød/ fisketallerkener!

Så kom vi til turen fra Kroatien mod resten af ferien ved Gardasøen i Italien! Vi havde kun kørt ca. 30 km. da højre baghjul punkterede! Midt på motorvejen, 30 gr., en bmw uden reservehjul men med en lappeskumspray, som jo naturligvis ikke virkede eftersom dækket viste sig at være sprækket! (Der er mange "skarpe sten veje" i Kroatien og sådan en sten har sansynligvis siddet i dækket fra en tidligere tur i det kroatiske !)Så er mange råd dyre, men så let her gik det: Vi ringede til sos i danmark...talete dansk! De ringede til sos i Kroatien og oplyste dem vores mobilnummer. Kroatisk afdeling ringede så til os og sendte derefter en autohjælp med flink engelsktalende mand....som var der 20 min. efter! Det sjove var så og nok ikke helt lovlige, at vores bil blev kørt op på ladet, campingvognen hægtet på trækket bag på, min mand og svigerfar ind i ladvognen sammen med "hjælpemanden" og for at det ikke skal være løgn, sad så de 2 teenagere, den lille hund og undertegnede inde i bilen på ladet....og så tog vi da lige lidt billeder mens vi nu sad der!!

Vi kørte så ud til et dækværksted i lokalområdet og fik det skiftet! Men det korte af det lange er så, at alt i alt tog det 1½, fra start til slut og det er da ganske flot i Kroatien!! Så husk vejhjælp!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kroatien

Ferieboliger i Kroatien
Rejser til Kroatien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-paa-egen-haand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.