Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kroatien

 • 6 lande på 12 dage.

  (Bedømt af 3 personer)
  13.12.16: Ole Thomsen
  Vi tog på en busrundtur til balkanlandene for at se om det var lande som vi senere selv kunne besøge med vores egen bil.
  Rejsen foregik i maj måned 2016.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne Kroatien

  16.08.15: Ingrid Boysen Underbjerg
  I sommeren 2015 var vi fem afsted ( to voksne og børn på 12 og 19) til Trogir. Vi boede i en lejlighed i en villa med pool og kun 100 m til havet.
  Se hele rejsetippet
 • Split - kultur og natur kombi

  (Bedømt af 1 person)
  05.08.14: BW
  En veninde og jeg tilbragte i starten af april fem dage i Split. Flyveturen til Split fra København er overkommelig; kun to timer og et kvarter og både SAS og Norwegian har direkte flyvninger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kroatien

Rejsetips af samme forfatter

Zaton 'Zuper' plads
Rejsetips indsendt af:
Carsten Frost
Frederikshavn
27. juli 2014

Zaton 'Zuper' plads

Campingpladsen er en mellemstor plads og er samtidigt godt opdelt i fire med hvert sit område hhv. mobile homes, vogne og telte, lejligheder og aktivitetsområde.
Centralt ligger reception, supermarked o.l. Supermarkedet havde et ok udvalg og priserne gjorde at det ikke kan betale sig at køre til et supermarked uden for pladsen.
Servicen på pladsen var ok. Renholdning var i top og aldrig generende. Med ugentligt linned skift og to ugentlige håndklæde skift var det næsten som på hotel. Et generelt afslappet og imødekommende personale også i de sædvanlige butikker med badeudstyr og souvenirs.
Vi havde fornøjelsen af at bo i et mobilehome i tre uger. Vi var der de første tre uger af børnenes ferie. De første to uger var der meget få på pladsen og det benyttede vi til at bruge alle tilbuddene på pladsen. Den sidste uge kom der mange og der var mere larm og trængsel til tider. Den type mobile homes vi boede i lå meget tæt på hinanden, hvilket er værd at tage med i betragtning, hvis man ønsker lidt ro og afstand til naboen.
Mobilehomet var standard med sovepladser og øvrig indretning. Og heldigvis et 10” TV så vi fik set lidt af VM kampene, hvis vi ikke gik på restaurant, der alle havde mindst to storskærme.

Aktiviteter

Stranden var helt fantastisk. Sand, ren og ryddet hver morgen, og plads til beach volley. Fornuftig placering af butikker med forfriskninger fjernede ikke fokus fra stranden og vandet. Der var lidt sten i vandkanten og ellers var bunden som om det var en strand i Danmark. Badezonen var tydeligt markeret. På det lille havne området var der altid aktivitet med småbåde o.l.
Aktiviteterne på pladsen var der mange af. Især den dejlige 2,5 km løberute placeret smart i skygge og tæt ved øvrige aktiviteter blev benyttet flittigt.
Aftenunderholdningen var meget varieret med både noget for børn og voksne og de der i mellem. Dog mener vi at der i den sidste uge blev skruet lige rigeligt op for lydniveauet til trods for at vi boede et stykke fra underholdningen.

En verden udenfor

Udenfor pladsen var der også adskillige ting at se og gøre. Byen Nin ligger i gåafstand fra pladsen. Her er der adskillige rigtige gode restauranter til meget fair priser. Sjældent at hele familien kan spise og drikke som de lyster for under kr. 400,-.
Zadar, Sibenik og Split er også et besøg værd med et vekslende udbud af butikker, restauranter, seværdigheder osv. SuperNova i Zadar er fyldt med moderne butikker og en regnvejrsdag går hurtigt her.
Vi besøgte tre national parker. Kornati er et område, hvor du med fordel kan sejle til. Og der er adskillige udbydere af heldagsrejser, hvor der er mad og drikke med i prisen. Vi havde en dejlig tur, hvor vi bla. badede i saltvandssøen.
Krka parken besøgte vi også som en købt tur. Fordelene ved at gøre det på denne måde er at transporten, mad, guide og entre er med i prisen. Det betaler du selvfølgelig for. Og husk derfor at prutte om prisen, hvis du vælger denne måde. Parken er helt fantastisk med masser af vandfald og dyr, som man aldrig/sjældent ser i Danmark. Der er mulighed for at bade helt tæt ved det største springvand. For os en enestående oplevelse. Turen blev afsluttet med sejlads og en stor is.
Plitvice parken er den største national park og virkede for os som en stor udgave af Krka. Her var endnu flere vandfald og mange flere mennesker. Turen tager en hel dag, da der er 2½ times kørsel til parken. Derudover stod vi i kø i en ½ time. Vi tog ruten, hvor vi kombinerede gang, sejlads og kørsel og brugte ca. 5 timer på dette inkl. en madpause. Denne tur arrangerede vi selv og det langt billigere end tilbuddet med en købt tur.
Efter tre uger mener vi at vi fik det optimale ud af pladsen og området. Det er helt klart en plads vi vil anbefale til andre i alle aldre. Det er den bedste plads vi har været på i Kroatien.

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kroatien

Ferieboliger i Kroatien
Rejser til Kroatien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.