Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rabat hos Scandlines

Kroferie i Tyskland

På din kroferie i Tyskland slapper du af, nyder lækker mad og møder stor gæstfrihed - kun få timers kørsel fra den danske grænse. Dit kroophold byder på en række hyggelige kroer og landhoteller i hyggelige og romantiske rammer. Du spiser lækker mad i gæstfrie omgivelser og skal ellers blot koncentrere dig om at slappe af, gå en tur eller tag på en udflugt.

Få mere for pengene på din kroferie i Tyskland

Du får mere for pengene på et kroophold i Tyskland end fx i Danmark. Derfor er en kroferie i Tyskland et super tilbud til dig, der gerne vil kombinere et par timers bilkørsel med billige priser.

Mange ting er billigere i Tyskland end i Danmark, og du shopper både tøj, elektronik og mad til billige penge i Tyskland.

Hvis du ikke kun er til kroferie tilbyder FDM travel en lang række andre hoteller i Tyskland som fx er oplagte til en miniferie kombineret med et wellnessophold, en romantisk weekend for to eller et luksus ophold.

Nyd et billigt kroophold i Tyskland

Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.