Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rabat hos Scandlines

Kroferie i Tyskland

På din kroferie i Tyskland slapper du af, nyder lækker mad og møder stor gæstfrihed - kun få timers kørsel fra den danske grænse. Dit kroophold byder på en række hyggelige kroer og landhoteller i hyggelige og romantiske rammer. Du spiser lækker mad i gæstfrie omgivelser og skal ellers blot koncentrere dig om at slappe af, gå en tur eller tag på en udflugt.

Få mere for pengene på din kroferie i Tyskland

Du får mere for pengene på et kroophold i Tyskland end fx i Danmark. Derfor er en kroferie i Tyskland et super tilbud til dig, der gerne vil kombinere et par timers bilkørsel med billige priser.

Mange ting er billigere i Tyskland end i Danmark, og du shopper både tøj, elektronik og mad til billige penge i Tyskland.

Hvis du ikke kun er til kroferie tilbyder FDM travel en lang række andre hoteller i Tyskland som fx er oplagte til en miniferie kombineret med et wellnessophold, en romantisk weekend for to eller et luksus ophold.
Denne side er udskrevet d. 20. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.