Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydamerika

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • På "ekspedition" til det kolde kontinent.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.03.16: Ole Thomsen
  Rejsen bestilte vi gennem FDM, som bestilte kahytten, fly og overnatning.
  Efter nogle lange flyture, og en overnatning i Buenos Aires, startede sejlturen fra Ushuaia, verdens sydligste større by.
  Se hele rejsetippet
 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydamerika

Et typisk billede af et "Normalt" køretøj i Den Dominikanske Republik
Rejsetips indsendt af:
Martin Andersen
Toftlund
17. dec. 2009

Kryds Atlanten

Se Caribien Billigt og bliv sejlet næsten hjem til Hoveddøren. Badeferie, shopping og storbyferie på samme tid.
Palmer og virkelig billig shopping
Palmer og virkelig billig shopping

Flyet er det dyreste.......

Vi fandt en krydtstogts-rejse på en tysk hjemmeside. www.seascanner.com Denne side samler ALLE rederier under 1 side. Dette gav os mulighed for at opleve Caribien for en billig penge. Selskaberne skal have skibene fra Caribien til Europa om foråret og den anden vej om efteråret. Dette giver mulighed for uhyrer billige kahytter. Det kan bedrer betale sig at fylde skibene op end at sejle med halv belægning. Min kæreste og jeg selv fik udvendige kahytter ( Med vindue ) til 3500,- pr. person. Dette er inkl. ALT mad man kan tænke sig om bord. Det vil sige at man til aften kan vælge mellem 5-6 forretter, 6 Hovedretter og 5-6 Desserter. Skal dog siges at Nogle Amerikanerer Vælger 3-4 stykker af det hele. Der findes nemlig ingen begræsning. Man skal dog betale for drikkevarer til aftensmaden. Men grundet manglende afgifter i internationalt farvand, får man virkelig god vin eller øl til pengene. Udover det forventes det at man lægger drikkepenge. Jeg vil dog vurderer at hvis vi var 14 dage på restuarent. Ville spisningen af store steak osv. være blevet mere end 3500,- Den dyreste udgift er derfor klart Flybilletten. Vi gav 6000,- pr person. Så brugte vi ellers 16 timer fra København via Madrid for så 16 timer senerer at Lande i Den Dominikanske Republik.
Farvelhilsen på Maderia
Farvelhilsen på Maderia

"Banan-Republik"

35 grader og et rent inferno af trafik. Halvdelen af alle bilister ejer ikke et kørekort i Den Dom. Republik. Og det kan ses på Samtlige biler.Her ville en organisation som FDM korse sig.Vi havde taget et par ekstra overnatninger inden vi skulle finde vores skib. ( 300,-pr person med morgenmad på Marriot) Når man nu endelig var rejst så langt , måtte vi se os lidt omkring og shoppe inden vi skulle sejle videre.Herfra gik turen mod St. Maarten. Absolut et af de Flotteste steder jeg vil have oplevet inden mit liv en dag rinder ud.Det skal også siges at øen er så lille at lufthaven ligger ned mod en atraktiv badestrand.Så hvis man rækker armene op mod flyene inden de lander, føler man at man rører hjulene. Og når de skal til at lette bliver man nærmest blæst ud i vandet. Der står selvfølgelig at ophold er på eget ansvar.

5 dage på havet

Ulempen ved denne tur er naturligvis de 5 dage skibet er om at krydse Atlanten. Fra St. Maarten går turen til Maderia. Heldigvis er Skibet ganske stort og personalet byder ind med masser af underholdning. Her forefindes blandt andet Pools både inde og ude og en klatrevæg til de mere adrætte.Resten af turen gik forbi Lissabon, Vigo og Coruna i Spanien. For til sidst at slutte i Harwich England.Det smarte ved sådan en tur er at man flyver langt én vej. Når turwen så slutter tager man toget til London. Her kan man jo Shoppe det sidste ( hvis man orker ). På Nettet har man naturligvis fundet en billig flybillet Og efter en times flyvning ar man hjemme i Danmark.Den Største fejl vi lavede var at pakke for meget hjemmefra. Med alle vores indkøb måtte vi betale ca. 1000,- i overvægt for de ekstra 14 kilo vi havde med hjem.Den absolutte fordel ved turen, Man skal ALDRIG tænke på mad og så har man kun 1 times flyvning hjem.Dette kan klart anbefales, Udover en masse spændende byer undervejs så vi også hvaler og flyvefisk. God tur til alle der prøver dette af. Ca. totalpris pr.person 10.000,- Dette er med ALT mad og fly. Men ikke drikkevarer og drikkepenge
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alperne/paa-camping-rundt-i-frankrig-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.