Få et gratis og uforpligtende tilbud

            Bestil tilbud

Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Tilbud på krydstogter

Unikke krydstogter

Krydstogter i hele verden

Glem alt om hverdagens stress og jag. Krydstogt er den ultimative forkælelse. Mærk den blide havbrise i ansigtet, mens du nyder en kulørt cocktail på soldækket, og landskabet passerer langsomt forbi.

Hvor vil du på krydstogt? Vi tilbyder krydstogter i stortset alle verdensdele, fra Caribiens og Middelhavets varme, til udsigten over isbjerge eller gletchere ved Antarktis eller Svalbard. Vælg område her, eller kontakt vore krydstogtspecialister på tlf. 70 11 60 11:
Caribien   USA   Europa   Fra København   Middelhavet   Asien, Australien og Stillehavet   Sydamerika, Mellemamerika og Antarktis

Hvornår vil du på krydstogt? I vores krydstogtkalender kan du se et stort udvalg af afrejsedatoer i de forskellige verdensdele. Finder du ikke det, du leder efter, så kontakt os gerne på tlf. 70 11 60 11. Vi hjælper med at finde rette rederi og krydstogt. Find inspiration i vores krydstogtkalender.

Få de rigtige omgivelser og oplevelser ved valg af det rigtige rederi. Der er ikke kun forskel på både størrelsen og udformningen af krydstogtskibene. Det er også vigtigt at overveje, hvilke oplevelser og ikke mindst omgivelser du ønsker at få på dit krydstogt, både ombord på skibet og på de steder du besøger, Vi anbefaler rederierne Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Azamara Club Cruises og Hurtigruten. Se mere om rederier og skibe her.

Start nu! Det er let at bestille dit krydstogt

Denne side er udskrevet d. 8. februar 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.