Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogter for eventyrlystne

Har du en lille eventyrer i maven? Her har vi samlet en række krydstogter, der skiller sig ud fra mængden - primært på baggrund af enten destination eller bådtype.

Vil du ud på dit livs eventyr i form af en uforglemmelig jordomrejse på et luksuscruiseskib? Drage på ekspeditionskrydstogt ud til jordklodens yderste kant og udforske Antarktis' fascinerende isverden, hvor kun de allerfærreste har været? Eller tage på tropisk flodsafari i charmerende husbåd i thailandske Khao Laem National Park?

Det er her, du finder krydstogter, der skiller sig ud fra mængden og gør din rejsedrøm til virkelighed - der tilføjes løbende nye krydstogter.

Find det krydstogt, der matcher lige præcis dine rejseønsker, nedenfor. Eller ring til vores krydstogteksperter på tlf. 70 11 60 11. Eventyret venter på dig.

Unikke flodkrydstogter i USA med American Cruise Lines

Unikke flodkrydstogter i USA med American Cruise Lines
Oplev USAs storslåede landskab folde sig langsomt ud i størrelse XL, mens du passerer stille forbi og mærker naturens åndedræt og byernes charmerende puls på tætteste hold. Et flodkrydstogt på en af USAs legendariske floder vil give dig oplevelser for livet.

Vi samarbejder med American Cruise Lines, som tilbyder både kyst- og flodkrydstogter - blandt andet med hjuldamper. Læs mere om American Cruise Lines' krydstogter og forskellige skibe.
 
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/miniferie/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.