Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kundernes oplevelser med FDM travel

250.000 mennesker bestilte deres rejse hos FDM travel i 2013. Læs her hvad de skriver om rejsebureauet.
"En tak til FDM travel's søde og altid hjælpsomme medarbejdere, der næsten står på hovedet for at være kunderne behjælpelige ... tak."
- Lene Mortensen, København


"Turen med FDM travel var alt i alt supergod. Bare rolig Berlin vi kommer igen :-))"
- Kirsten Andreassen, Silkeborg


"Jeg er glad for, at jeg valgte FDM travel. Alt kørte bare på skinner."
- Horst Nørgaard, Vordingborg


"Vi har alle 4 haft den mest fantastiske ferie i Florida. Turen var SUPER tilrettelagt af FDM travel - tak for det. Det er ikke sidste gang vi lader FDM travel tilrettelægge vores ferie."
- Helle Bærentsen, Egå


"Vi fandt en fantastisk pakkerejse med FDM travel, som var næsten identisk med en rejse vi kunne få med et charterbureau, forskellen var dog, at vi kunne spare mindst 12.000 kr. Det gjorde udslaget - nu skulle det prøves! Alt klappede fantastisk, flyturen, hotellet alt gik super."
- Helle Pape, Frederikshavn


"Vi valgte at tage med FDM travel ud til det fjerne østen. Vi valgte ikke forkert. Vi oplevede ni uforglemmelige dage i en storby, som vi ikke før har oplevet."
- Birger Stenalt, Tårnby, Amager


"Uden at kende til FDM travel tog vi chancen og bestilte en rejse til Nice. Og vi må sige vi blev ikke skuffede, servicen var i top."
- Dorte Dall Hjøllund, Ringsted


"Vi havde bestilt rejse med fly og hotel gennem FDM Travel til Napoli. Desværre kom askeskyen fra Island i vejen. Vi henvendte os på den planlagte rejsedag hos FDM travel, da vi ikke kunne komme afsted. Vupti i løbet af et par dage var det totale beløb for rejsen returneret på vores konti med et smil fra FDM travel. God og smilende service. Vi kan kun anbefale FDM Travel."
- Per Lehmann, Glostrup


"FDM har super god service. Vi skulle til Mallorca, men flyet var forsinket, så vi skulle mellemlande plus ha en ekstra overnatning på vej til Mallorca. Vi måtte vente i Madrid. Men alt fungerede med bus, hotel osv. samt kompentation fra FDM. Det er ikke sidste gang vi rejser med FDM travel. Det er betryggende at det hele fungerer, så stor ros til FDM travel."
- Pia Svitzer Andersen, Allerød


"Det kan anbefales at bruge FDM travel. De sammensatte turen for os. Vi ønskede at komme til Orlando og vidste ikke rigtigt hvad der mere var værd at se i Florida. Men så sammensatte FDM travel turen for os. Og vi står bagefter med følelsen af at vi har set hvad der er værd at se i Florida."
- Brian Damm, Odense


"Vi var i oktober måned på rundrejse i Florida. En familie med 2 vosken og 3 børn samt et hold bedsteforældre. Det var den bedste ferie vi nogen sinde har været på, og en god destination at fordele oplevelser i alderen 12 til 65 år. En super god tur arrangeret af FDM Travel :-)"
- Lise Bæch, Hobro


"Vi har 2 gange været på Phuket på hotel Sabana i Nha Harn - fedt hotel og rare og venlige folk, vi følte os næsten kongelige. Tak til FDM travel for at tilrettelægge denne pragtfulde Phuket ferie."
- Britta Sønderup, Aalborg
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.