Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Lad også sindet få ferie
Rejsetips indsendt af:
Sasha Tolstoy
Vejle
25. marts 2011

Lad også sindet få ferie

Kender I det med, at man glæder sig sådan til ferien, fordi det skal være ren afslapning. Ren afslapning med familien, hvor man slår jobbet og hverdagen fra.
Kender I så ikke også det, at tankerne altid vender tilbage til jobbet og det møde og den deadline? Jeg er sikker på, vi alle har været der. Mit bedste rejsetip er at planlægge i god tid hvilken dag, du kan kontaktes hjemmefra. Hvis I er afsted en uges tid, så afsæt en morgen/eftermiddag midt på ugen til at forberede det møde og gør så opmærksom på hvilket tidsinterval, du kan kontaktes i via telefonen selv samme dag. Hvis I er afsted to uger, så er to (halve) dage måske nødvendige.. Sådan begrænser du din uundgåelig hovedet-er-stadig-på-arbejde ferie, og du nedsætter stadig din skyldfølelse over det, du burde lave, mens du egentlig nyder solen, udsigten og ikke mindst kvalitetstiden med familien. Det er ikke kun din krop, der har brug for ferie, dit sind er endnu mere værd med ny genfundet energi :)

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.