Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Information om priseksemplerne

Last minute rejser

Ønsker du snart at komme ud og rejse til sydens sol? Vi har et stort udvalg af last minute rejser til flere af de populære destinationer som fx Mallorca, Costa del Sol, Kreta, Sicilien og Malta til last minute priser.

Afbudsrejser i 'last minute' til gode priser


Last minute-rejser til sydens sol

Last minute-rejser til sydens sol
Der er ofte gode last minute priser på de populære rejsemål i Sydeuropa. På Kreta nyder du den græske sol på stranden eller tager en tur forbi Knossos og oplever den græske historie i de gamle ruiner.

Med last minute på Mallorca lejer du en bil og tager på udflugt til de hyggelige bjerglandsbyer og nyder udsigten til kysten fra de snoede veje i bjergene.

Du kan også få gode last minute priser til Alanya i Tyrkiet, hvor du tager en tur på bananbåden, inden du nyder en krydret kebab.

Med last minute-rejser til Kroatien finder du lækre sandstrande og fredelige fæstningsbyer, der danner rammer om en hyggelig familieferie.

Start nu! Det er let at bestille last minute rejser

Klik på linket "Find din rejse" eller indtast din destination samt ud- og hjemrejsedatoer i søgeboksen øverst på siden. Så finder du hurtigt de billigste priser på overnatning, flybilletter, pakkerejser og billeje.
Denne side er udskrevet d. 3. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-blanca/alicante/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.