Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Riga

Her kan du bestille dit fly til Riga. Vælg venligst din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Riga i Letland.

Riga lufthavn – Starptautiska Lidosta Riga

Efter din rejse fra Danmark ankommer du til Rigas internationale lufthavn, Starptautiska Lidosta Riga, der ligger ca.12 km fra byens centrum.

Transport til og fra Rigas lufthavn
Når du lander i Rigas internationale lufthavn, kan du tage en bus, taxi eller lejebil til centrum af Riga:

Med bus

Vælger du at rejse med bus til Rigas centrum, kan fx tage bus nummer 22, som går hvert 10-30 minut og kører dig direkte til Rigas centrum. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken. Busserne finder du udenfor terminal 2, lige bagved parkeringspladsen. Du kan også tage airBaltics minibus, der hedder ”Airport Express” som ligeledes kører dig til centrum. Her kan du i øvrigt betale med kreditkort.
Læs mere om busser til Riga
Læs mere om Airport Express

Med taxi

Den letteste måde for dig at komme til Rigas centrum på, er selvfølgelig med taxi. Holdepladsen finder du lige foran ankomsthallen og turen tager omtrent 15 minutter.
Læs mere om taxi til Riga her

Med udlejningsbil

Kunne du tænke dig at opleve lidt mere af Letland end bare Riga, kan det være en god idé at leje en bil. Hos os kan du leje en bil, så den står klar til dig, når du ankommer i Rigas lufthavn.
Lej en bil i Riga

Sådan bestiller du et billigt fly til Riga

Som hovedregel finder du de billige fly til Riga, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Riga på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Riga i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Riga.

Prisen på fly til Riga er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Riga i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Riga hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Riga

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Riga fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Riga uden mellemlandinger.

Kort om Riga

Udsigt ud over Riga
Riga er geografisk centrum for de Baltiske lande og ligger lige ved Østersøen. Byen er delt i to af den smukke flod, Dangava. På højre side af bredden finder du byens ældste del, nemlig Vecriga og på den modsatte side ligger bydelen Pardangava. Riga er en labyrint af hyggelige brostensbelagte gader, og simpelthen et levende frilandsmuseum med et hav af smukke og velbevarede bygningsværker og over 150 arkitektoniske monumenter.

Byen er utrolig grøn og har over 700 parker, haver og grønne pladser. Også kulturlivet er i vækst. Riga huser Letlands national opera samt seks andre flotte teatre og byder hvert år på et hav af kulturelle begivenheder. Letterne er meget stolte af deres autentiske og håndværksmæssige tradition, som du har rig mulighed for at komme tæt på. Riga er et spændende alternativ for dig som vil på Europæisk storbyeventyr.
Læs mere om Riga

Leder du efter mere end billige flybilletter til Riga?

Hoteller i Riga - kombinér dit fly med et godt centralt hotel i Riga.
Rejser til Riga - sammensæt din storbyferie efter dine behov.
Billeje i Riga - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Riga rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indonesien/bali/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.