Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Vilnius

Her kan du bestille dit fly til Vilnius i Litauen. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Vilnius.

Vilnius lufthavn – Vilnius airport (Vilniaus oro uostas)

Vilnius lufthavn er ikke ret stor, men ligger til gengæld kun ca. 6 km syd for byens centrum.

Transport til og fra Vilnius lufthavn
Du har en række transport muligheder, når du skal videre til Vilnius centrum fra lufthavnen.

Med bus
Hvis du vælger at tage en bus, hvilket er både billigt og hurtigt, kan du tage bus nr. 1 og 2. Begge busser kører dig ind til Vilnius centrum på ca. 15 minutter.

Med tog

Tager du toget, kan du komme til byens centrum på blot 12 minutter. Uden for ankomstterminalen finder du en overdækket fodgænger strækning, der fører dig til lufthavnens togstation.

Med taxi
Det Litauiske taxisystem er akkurat som i Danmark. Hop blot i en taxi og betal hvad taxametrets pris viser. Du finder taxiholdepladsen foran ankomsthallens indgang.

Find de billige flybilletter til Vilnius

Find de billige flybilletter til Vilnius
Ofte finder du de billige flybilletter til Vilnius, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Vilnius på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Vilnius i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Vilnius i Litauen.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Vilnius

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Vilnius fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Vilnius uden mellemlandinger.

Prisen på fly til Vilnius er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Vilnius i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Vilnius hos FDM travel.

Kort om Vilnius

Kort om Vilnius
Vilnius er Litauens hovedstad med godt en halv million indbyggere. Byen ligger i landets sydøstlige del ved floden Neris, som på romantisk vis snor sig gennem byen. Vilnius spreder sig over næsten 400 km², hvoraf kun en femtedel er bebygget og resten er uberørt natur. Af den grund kaldes Vilnius ofte ”Europas grønneste by”. Vilnius er mest kendt for sin middelalderby, der er en af Østeuropas største. Bydelen har over 1500 ældgamle og utroligt smukke bygninger, der alle er fredet, og hvert år tiltrækker turister i hobevis. Selvom Vilnius er en forholdsvis lille storby, mangler der ikke noget. Du kan finde alt lige fra moderne butikker til hyggelige cafeer og originale museer. Byen er utrolig stemningsfyldt og pyntet med smukke katedraler og kirker overalt og indbyder til en bred vifte af gode oplevelser. Hvis turen går til Østeuropa, så husk at lægge vejen forbi Vilnius.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.