Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Luxembourg

Her kan du bestille dit fly til Luxembourg. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Luxembourg.

Luxembourg lufthavn – Lux Airport

Efter din flyrejse fra Danmark ankommer du til Luxembourgs internationale lufthavn, Lux Airport, der ligger ca. 9 km fra byens centrum.

Transport til og fra Luxembourgs lufthavn
Når du lander med fly i Luxembourg internationale lufthavn, kan du vælge mellem bus, taxi eller udlejningsbil:

Med Bus

Det er nemt og hurtigt for dig at tage en bus til Luxembourgs centrum. Tag fx bus no. 16 der i hverdagen går hvert 10-15 minut. I weekenden går bussen ca. hver halve time. Bussen kører dig direkte til byens hovedbanegård, Gare Centrale de Luxembourg.

Med tog
Lufthavnens togstation er under konstruktion og forventes færdig i 2016.

Med taxi

Den letteste måde for dig at komme til Luxembourgs centrum på, er naturligvis med taxi. I Luxembourg er det dog ikke muligt at praje en taxi på gaden. I stedet kan du gå hen til en taxiholdeplads, hvor du til gengæld er sikker på at få en vogn. Holdepladsen finder du lige foran ankomsthallen og turen til centrum tager ca.15 minutter.

Med udlejningsbil

Hvis du gerne vil opleve lidt mere af Storhertugdømmet Luxembourg end blot hovedstaden Luxembourg, kan det være en god idé at leje en bil. Bestiller du billeje gennem os, kan den står klar til dig, når du ankommer i Luxembourgs lufthavn.
Lej en bil i Luxembourg

Kort om Luxembourg

Kort om Luxembourg
Luxembourg er Europas mindste hovedstad med kun 90.000 indbyggere. Landet ligger mellem Tyskland, Frankrig og Belgien og dets kultur bærer præg af indflydelser fra alle lande. Byens størrelse er dog ikke at sammenligne med hvad den har at byde på. Luxembourg er nemlig både storslået, eksklusiv og romantisk. Her kan du således opleve den smukke gamle middelalder by med det imponerende palads, Palads Grand Ducs of Luxembourg, som er et must for de fleste besøgende.

Luxembourg er desuden kendt for dens gode shopping muligheder. Tag fx til Grand Rue, som er et lang strøg fyldt med lækre butikker. Luxembourg har også et rigt kulturliv samt en bred vifte af spændende museer. Oplev fx det flotte kunstmuseum, Musée National d’Art, der ligger i hjertet af den gamle bydel. Luxembourg har noget for enhver smag og er uden tvivl, trods dens miniature udgave, en flyrejse værdig. Så book din flybillet i dag.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/nicosia/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.