Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Borneo

Book en flybillet hos en af vores specialister

FDM travels rejsekonsulenter giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Borneo i Malaysia. Vi kan også tilbyde at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Værd at vide om flybilletter til Borneo

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Borneo i Malaysia.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Borneo tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Borneo.

Prisen på en flybillet til Borneo ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne på flybilletter til Borneo i Malaysia i kombination med fx hotel.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Borneo

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Borneo i Malaysia, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Malaysia.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Borneo, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Malaysia til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Borneo med hotel

Når du skal købe en flybillet til Malaysia, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Borneo er kombineret med fx hotel, da FDM travel har gode specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Malaysia i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Borneo.

Book din flybillet til Borneo online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Malaysia i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Borneo, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Malaysia, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Malaysia, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.