Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Borneo

Rejsetips af samme forfatter

Gnung Mulu National Park på Borneo er god for et væld af aktiviteter
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Gnung Mulu National Park på Borneo er god for et væld af aktiviteter

Jeg troede simpelthen ikke jeg skulle blive så imponeret af Gnung Mulu National Park med dens enorme grotter og masser af aktiviteter. Det hele er fantastisk godt arrangeret fra parkens hovedkvarter, hvor du kan købe og tilmelde dig et hav af aktiviteter.
Der er Canopy Skywalk oppe mellem trækronerne (tag den tidelige tur, da der er størst chance for at se fuglelive tideligt om morgenen). En tur med langbåd ned ad floden og følg med din guide på adventure caving (Der er flere niveauer, men start med den ”nemme” og se om det er noget for dig). Du kan også selv gå ud til et observationspunkt, hvor der næsten hver eneste aften flyver millioner af flagermus ud i deres søgen efter ”aftensmaden”. Det er nogle fantastiske formationer man kan være heldig at se på himlen.

Er du til rigtig adventure, så kan du komme ud på en 3-4 dages vandretur gennem regnskov og ud til The Pinnacles, hvor du kan opleve de spektakulære limstensformationer, der rager 40-50 meter op mod himlen. Du skal være forberedt på at tage alle fornødenheder med og bære dine egne ting. Der er selvfølgelig også turen til toppen af Mt. Gunung i 2.377 meters højde. Udsigten derfra skulle være eminent.

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/weekend-i-budapest.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.