Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Borneo

Næseaber og mangrove sumpe på Borneo
Rejsetips indsendt af:
Anna Munch
København
22. nov. 2010

Næseaber og mangrove sumpe på Borneo

Jeg har aldrig set så meget skøn natur og sjældne dyr. Det er det smukkeste sted jeg nogensinde har besøgt. Borneo er klart det sted i verden jeg mener alle skal besøge, før de dør!
Borneo - mit paradis

Borneo - mit paradis

Borneo er en ø; halvt indonesisk og halvt malaysisk. Jeg har kun besøgt den malaysiske halvdel, men blev fuldstændigt slået omkuld af den smukke natur, venlige mennesker og helt igennem fantastiske natur der fandtes her.

Selve staten Sarawak skiller sig ud blandt andre stater i Malaysia. Det er imellem malayer velkendt at folk fra Sarawak bare er sødere og mere venlige. Der er national parker, hvor man finder næseaber, makak aber, en masse andre slags aber, fugle, sjældne dyr i massevis.
Man kan vandre i junglen eller tube (i store bildæk) ned af floderne og opleve den skønne natur. Der er IKKE mange turister, men samtidigt snakker alle godt engels,k og det er nemt at være turist, da man bare skal spørge, og så får man venligt svar og hjælp.

Når man endelig skal så langt væk på rejse, så sørg for at komme i start Juli, da der er Rainforest World Music Festival. Det må man ikke gå glip af!! Verdensmusik man ikke troede man nogensinde skulle opleve live, og så med 10.000 hoppende Asiatere foran scenen.

Seværdigheder
Naturoplevelser, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.