Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaysia

 • Langkawi - smukke strande, fantastisk natur

  (Bedømt af 3 personer)
  20.01.13: Anne-Dorte Holland
  Vores julenytårsferie 2012 og 2013 gik først til Singapore i 3 dage og derefter videre til skønne Langkawi i 6 dage - holdt nytår der, og sluttede i Kuala Lumpur.
  Se hele rejsetippet
 • På toppen af Kinabalu i Borneo

  (Bedømt af 13 personer)
  24.01.12: Stine R. Skov
  Min mand og jeg var på Honeymoon til Borneo i 2011 og havde besluttet at kaste os ud som bjergbestigere. Målet var at nå toppen af det 4095 meter høje bjerg Kinabalu.
  Se hele rejsetippet
 • Ø-ferie på Tioman tæt på Singapore

  (Bedømt af 6 personer)
  16.09.11: Birgit Marie Kjær
  Vores ture til Singapore har altid været forbundet med familiebesøg og ø-oplevelser.
  Sidst besøgte vi TIOMAN, Malaysia, i Det kinesiske Øhav, en oplevelse af de helt store med fantastiske gæstehytter til hotellet, overvældende mad-buffeter, golf i en storslået natur med mægtige liguaner og prægtige kokospalmer, som kunne slå enhver omkul.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaysia

Kuala Lumpur ud over det sædvanlige
Rejsetips indsendt af:
Vibeke kristensen
Skælskør
22. okt. 2008

Kuala Lumpur ud over det sædvanlige

Vi var i Malaysia i 2007 på rundrejse og var vidne til en Hindufestival i Kuala Lumpur. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Hindufestival i Kuala Lumpur

Har I/du mulighed for det, så besøg de natuskabte grotter nord for byen i forbindelse med en stor "hindufestival" i jan. febr.(afhængig af sol/måne). Det er en forunderlig verden at opleve, hvor troende hinduer i 1ooo vis kommer for at ofre og tilbede deres guder. Man er som europæere accepteret som en tilskuer til sceneriet der.

Kommentarer til rejsetips om Malaysia

Lidt info om grotten

29/10 2008 Mads
Hejsa Grotterne hedder Batu Caves og ligger ca 15 km nord for Kuala Lumpur. Thaipusam festivalen bliver i 2009 afholdt omkring den 9. Februar mener jeg. Nemmeste måde at komme dertil på er nok at tage en taxa fra central togstationen (KL Central). Køb en taxa coupon på stationen og praj IKKE en taxa udenfor, for at være sikker på at få en lovlig taxa ;) Grotten er nu også et besøg værd når der ikke er 100.000 mennesker :) Huske vandflasker til trappe-turen op og så ellers nyd det! Ang. billige hoteller, så tag et kig på Tune Hotels, lavpris hotel midt i byen. Koster omkring 20-30 kr pr overnatning men det er så også bittesmå rum dog rent! Max overnatning er 10 dage mener jeg vist. God tur og fornøjelse fra en dansker bosiddende herude i KL.

hindufestival

27/10 2008 vinni
Det lyder spændende, vi skal derover 1. feb. 2009, kan du give en nærmere beskrivelse af hvor de grotter ligger, samt hvordan man kommer dertil. Har du også et godt og ikke alt for dyrt hotel du kan anbefale?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malaysia

Hoteller i Malaysia
Rejser til Malaysia
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.