Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Malaysia

Rejser til Kuala Lumpur

Det nye Malaysia

K.L. er navnet for den særlige mixture, som Kuala Lumpur er – af højhuse, bedehuse, minareter og massive bankbygninger – og fra dyre mærkevarer og hoteller i ”Den gyldne Trekant” til lokalt malay-nattemarked. Allerede i den supermoderne lufthavn får du straks en fornemmelse af det multietniske og multi-effektive samfund, som denne by er. Kuala Lumpur er et godt udgangspunkt for fly til resten af Malaysia, også Borneo.
Grand Continental
Central beliggenhed i hjertet af Malaysias hovedstad....
Se mere og bestil her

Kuala Lumpur by

Højhuse dominerer Kuala Lumpurs skyline, og gør det nemt at pejle sig hjemad med en af de høje bygninger som udvalgt kendetegn. Lettest er det, hvis du bor i nærheden af Petronas Tower; verdens højeste tvillingetårne, som der er adgang til cirka halvvejs oppe, hvor en bro forbinder dem. På en klar dag er udsigten fantastisk. Således opløftet kan du suse ned i bunden til de nederste etager, hvor der er masser af shopping i KLCC-centret, så både ben og kreditkort er kørt flade på et par timer.

Lokalkolorit

Der findes masser af lokalkolorit i Kuala Lumpur – i både indisk, kinesisk og malay-udgave.
Farverige Chinatown

Farverige Chinatown

Karry og andre krydderier fortæller hurtigt næsen, at du er nået ind i Chinatown i Kuala Lumpur. Apotekere sælger deres urter og andre underlige substanser fra krukker, og spådomsmænd og -kvinder lokker med deres forudsigelser. Henne omkring Jalan Petaling skifter gaden karakter sent på eftermiddagen.

De faste butikker lukkes ned og afløses af boder, som lynhurtigt skyder op. Kopivarer af ure, tasker, T-shirts er til salg mellem madsteder med frisk krokodillekød og andre specialiteter.
Batu Road

Batu Road

Ikke langt fra Chinatown – omkring Batu Road – findes et andet godt, livligt og blandet handelsområde i Kuala Lumpur. Her er masser af butikker – gamle som nye. For enden af den lange gade følger Jalan Melayu. Stedet er en af de originale landsbyer (kamponger), som nu er en del af Kuala Lumpur. De indiske forretninger dominerer her – sarier og stoffer i selvlysende kulører. Mikset op med smykker til salg, og om aftenen boder med mad og transportable borde til at indtage de krydrede retter ved.
Nat på malay

Nat på malay

Lige i nærheden befinder Chow Kit sig, det lokale malay-fødevare-marked, hvor travle husmødre handler ind med bugnende kurve. Tæt ved finder du også et af de nyere, større indkøbscentre i Kuala Lumpur, The Mall. Der er dog mere lokalt liv i Kampong Bahru – bag Chow Kit - hvor det internationale islæt erstattes af malaysiske varer. Lige ved ligger også det overdækkede malaymarked (Pasar Minggu), der slår boder op sent lørdag nat og holder ved til søndag morgen. Dette er stedet for originalt håndværk, håndtrykt batik, træskærerarbejder, sølvtøj, m.m. i Kuala Lumpur.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Kuala Lumpur

Se liste med udvalgte hoteller i Kuala Lumpur
Se udvalgte hoteller på kort over Kuala Lumpur

Læs mere om rejser til Kuala Lumpur

Hoteller i Kuala Lumpur
Krydstogt til Kuala Lumpur
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/nova-scotia/halifax/the-hollis-halifax-a-doubletree-suites-by-hilton.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.