Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Kuala Lumpur

Book en flybillet hos en af vores specialister

FDM travels rejsekonsulenter giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia. Vi kan også tilbyde at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Værd at vide om flybilletter til Kuala Lumpur

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Kuala Lumpur tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Kuala Lumpur.

Prisen på en flybillet til Kuala Lumpur ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne på flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia i kombination med fx hotel.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Kuala Lumpur

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Kuala Lumpur, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Malaysia.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Kuala Lumpur, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Malaysia til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Kuala Lumpur med hotel

Når du skal købe en flybillet til Malaysia, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Kuala Lumpur er kombineret med fx hotel, da FDM travel har gode specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Malaysia i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Kuala Lumpur.

Book din flybillet til Kuala Lumpur online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Malaysia i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Kuala Lumpur, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Malaysia, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Malaysia, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.