Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en kulturel smeltedigel, hvor i går møder i dag og i morgen. De ikoniske 88-etages Petronas Twin Towers er byens stolthed. Den maurisk inspirerede Sultanen Abdul Samad-bygning, cricketklubben i Tudorstil, banegården i en blanding af øst og vest, og katedralen St. Marys understreger den etniske mangfoldighed.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Petronas Twin Towers

Hvis I vil højt til vejrs kan I besøge Petronas Twin Towers. Der er en bro, der forbinder de to skyskrabere på 41. og 42. etage ca. 170 m over jorden. På 86. etage, ca. 350 m over jorden er der en udsigtsplatform.

Tårnene ligger i "Den Gyldne Trekant", som afgrænses af vejene Jalan Imbi, Jalan Ampang, Jalan og Tun Razak. Her ligger de fleste hoteller, kontorbygninger og indkøbscentre i Kuala Lumpur.
Colonial District

Colonial District

Selvom Kuala Lumpur har udviklet sig meget de senere år, er her stadig masser af charme i det gamle kolonidistrikt. I området omkring Merdeka Square kan I se en lang række historiske bygninger, bl.a. Royal Selangor Club, som tidligere var samlingssted for englænderne i Kuala Lumpur.

Her ligger også Sultan Abdul Samad-bygningen, som blev opført af englænderne som deres administrative sæde. Flagstangen midt på pladsen siges at være den højeste i verden.
Central Market og Chinatown

Central Market og Chinatown

Byens tidligere fødevaremarked er i dag blevet omdannet til boder, der sælger kunsthåndværk, antikviteter og souvenirs. På øverste etage af art deco-bygningen ligger en samling restauranter, der serverer lokale retter. Ikke langt herfra ligger Petaling Street, som er Kuala Lumpurs historiske Chinatown. Bydelen er blevet gjort bilfri og overdækket med et grønt tag, der i folkemunde hedder Den Grønne Drage.

Hvis I kan lide at prutte om prisen, så er dette stedet. Gå efter kun at betale ca. halvdelen af udbudsprisen.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til kaj i Port Kelang, som ligger ca. 65 km fra centrum i Kuala Lumpur. Køreturen ind til hovedstaden tager ca. 40-90 minutter alt afhængig af trafikken. Port Kelang er først og fremmest en industrihavn, men her er en moderne krydstogthavn og –mole.

Klima

Kuala Lumpurs ækvatorialklima betyder, at her er varmt året rundt. Samtidig beskytter Titiwangsa-bjergene i vest og den bjergrige indonesiske ø Sumatra mod øst byen mod ekstremt vejt. Året rundt ligger temperaturen på ca. 27 grader, men kan svinge lidt.

Fra september til april er det monsunsæson, men det regner ikke synderlig meget og det varme vejr året rundt betyder, at I ikke behøver at have en jakke på.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/pas-og-visumregler/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.