Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kuala Lumpur

Rejsetips af samme forfatter

udsigt fra twin towers
Rejsetips indsendt af:
dragør
22. dec. 2008

Kuala Lumpur - aldrig kedeligt

Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia er virkelig en oplevelse for sig. Forskellige parker, kæmpe indkøbscentre, Twin Towers og meget mere.
uuhh farlig haj
uuhh farlig haj

Vi var i Kuala Lumpur i lidt over 2 uger

Vi var afsted til malaysia i 07, vi lagde ud i kuala lumpur, som jeg gerne vil fortælle jer lidt om. Vi var afsted i september, vejret var lige tilpas, der kom nogle byger hist og her, men tempraturen var perfekt. Det var faktisk også ret hyggeligt, når der kom en byge, så satte vi os på en cafe, under en markise, rigtig hyggeligt.

Lad mig lige med det samme fortælle at de har de bedste kager i Malaysia, de har en kæde (navnet har jeg svidt ud), med de findes stort set over alt, og de er bare hammer lækre, jeg kan stærkt anbefale mudder kagen mums filibarbar.

Nå nu til en beskrivelse af den bedste oplevelse i mit liv: Vi ankom til Kuala Lumpur i starten af september, klokken var ca 17.00 da vi landede, og vi var godt trætte efter den lange flyve tur, vi fandt vej til hotellet som var et 4 stjernet i hjertet af Kuala Lumpur (det lå lige overfor indkøbscenteret times sqare). Vi fik lige en lille lur, og så skulle vi da ud og se hvad det land havde at byde på, vi tog over i centret overfor, og wauuu siger jeg, det var så stort og flot, men mest stort, jeg anede ikke hvor jeg skulle starte, men jeg fik da kigget lidt, og det var så billigt.. en hver piges drøm :)

Dagen efter skulle vi se lidt seværdigheder, vi tog i noget undervandsakvarium som ligger ved twin towers, det var utrolig spændende og fasinerende, vi gik i et "rør" og fisk, hajer og alt muligt andet svømmede rundt om os, det var virkelig sjovt at studere specielt hajerne på tæt hold.vi fik mange timer til at gå her, og det bare ikke noget man ser så tit,altså hajer, de var meget skræmmende, men utrolig spændende...
Twin Towers (Petronas Towers)
Twin Towers (Petronas Towers)

Flere oplevelser i Kuala Lumpur

Ja så var der selvføgelig Twin Towers (Petronas Towers), man kan ikke tage til Kuala Lumpur uden at se dem, det er faktisk ret umuligt da de jo stikker højt i verjret, nå men vi skulle op i de her utrolig flotte og meget høje tårne, vi kørte i en elevator, der kørte så utrolig stærkt at man følte man blev presset i gulvet... vi blev sæt af i mellemgangen, den der binder de 3 tårne sammen, og der kunne du se hele byen, det var utrolig flot, man kunne se alle de flotte parker, huse og ja alt. Det var en ret fed oplevelse, som jeg da stærkt kan anbefale andre...
Fugle og sommerfugleparker

Fugle og sommerfugleparker

Malaysia har mange forskellige parker bla fuglepark, hvor man kan holde papegøjer og ørne, der er utrolig mange flotte fugle, og ham her på billedet, han kunne give kys, den var simpelthen så sød... Sommerfugleparken var bare super flot, utrolige farver de havde...

Ja så kuala lumpur har lidt at byde på må man sige, jeg kan kun anbefale det, der er selvføgelig meget mere at opleve, dette er kun et udpluk.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.