Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Langkawi

Langkawi med sine 99 øer er et af de mest spektakulære feriemål i Sydøstasien. Øgruppen ligger i smørhullet mellem Thailand og Malaysia og her er et fantastisk tropisk klima året rundt. De uberørt hvide og sorte sandstrande og overfloden af vidunderlig natur tigger om at blive udforsket.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Seven Wells Waterfall

Seven Wells Waterfall ligger i nærheden af svævebanen og her kan I virkelig tage nogle flotte billeder Her kan I se kaskader af vand, der lander i syv bassiner som var det en kæmpe trappe.

Vandfaldene er indhyllet i tæt grøn tropisk regnskov og det næsten magiske syn har ansporet en legende om mystiske feer, der besøger bassinerne.
Kereta Kabel

Kereta Kabel

Langkawis svævebane, Kereta Kabel er absolut et besøg værd. Turen til toppen stiger ca. 750 m og så står I pludselig side om side med nogle af Langkawis flotteste bjergtinder, herunder Mount Machinchang.

Makam Mahsuri

Skønjomfruen Makam Mahsuri blev født og er stedt til hvile ca. 15 km nordvest for byen Kuah i landsbyen Kampung Mawat. Hun led en ulykkelig skæbne, da hun fejlagtigt blev anklaget for utroskab og dømt til døden næsten 200 år siden.

Legenden siger, at hun blødte hvide blod ved sin henrettelse, hvilket var bevis på hendes uskyld. For at hævne sin alt for tidlige død kastede hun en forbandelse på Langkawis 99 øer i syv generationer.

I Kampung Mawat ligger der i dag et museum, der fortæller både hendes og Langkawis historie.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved moleanlægget ca. 12 km fra Langkawis største by, Kuah.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.