Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Langkawi

Rejsetips af samme forfatter

Langkawi og Kuala Lumpur
Rejsetips indsendt af:
dragør
15. dec. 2008

Langkawi og Kuala Lumpur

Malaysia kan stærkt anbefales, det er en drøm at rejse dertil! Vi startede i Kuala Lumpur og dernæst Langkawi, et pragtfuldt sted.

Tag et smut til langkawi

Jeg var i malaysia i 2007, vi var afsted 1 måned, da vi har familie som der også skulle hilses på. Vi lagde ud med at være i kuala lumpur 2 uger, der fik vi shoppet helt vildt i de kæmpe centre,og tingene kostede næsten ingenting. Og de havde åbent til kl 22 hver aften. Der var så meget at se, undervand akvarium,twin towers,sommerfuglepark,fugle park,ja og meget mere, man keder sig aldrig i malaysia. De har rigtig lækkert mad,og man kan spise for en 10, det er så dejligt. super lækkert vejr.

Vi tog en uge til langkawi bagefter. Kan stærkt anbefales. Det er som man ser i tv, med krystalt blåt hav, palmer og hvide strande, så smuk. Der boede vi på super lækkert hotel, aberne løb rundt om vores hytte,og sad i træerne udenfor, rigtig hyggeligt. Vi var på mange udflugter, bla krokodillefarm,ude og snogle med babyhajer,slangetempel, oppe i bjergene og ride på elefanter. Jamen hvad man ikke kan opleve der, det er virkeligt ubeskriveligt. KOM DOG AFSTED!:)

Vi skal afsted igen 2009, rejsen er planlagt, og nu med vores lille datter som vi lavede på langkawi på vores bryllupsrejse 2007. :)

Kommentarer til rejsetips om Langkawi

Uden bestilling

24/11 2011 Henrik Bjørndal
Vi var i Malaysia i 2007 og det var bestemt at vi skulle til Langkawi i 3 dage Flyet derop missede vi så vi tog nat toget med liggeplads og derefter båden derover fin oplevelse for 100 kr /pers På øen lejede vi en primitiv hytte på stranden på sydsiden 2 dobbeltsenge toilet og dush samt et køleskab og en fin lille terrasse. 110 kr/dag
Lige overfor var der en lidt primitiv morgenmads restaurant det virkede fint og om aftenen var der tilbud nok hen ad gaden Vandet så indbydende ud men der var mange havlus, det var dog kun mig der var generet af dem. Scoter leje 25 kr / dag og mange andre muligheder for underholdning.
Vi rejste ud med Emirates fra Hamborg og det kan varmt anbefales på udturen havde vi et natstop i Dubai på 9 timer men der havde vi bestilt et hotelværelse tæt ved lufthavnen via internettet og det virkede fint og servicen var udemærket.
Fly billetterne købte vi i et tysk rejsebureau som jeg fandt på nettet.

hejsa alle sammen

20/01 2011 kamilla
Ej udskyld jeg ikke har svaret, har ikke set der var skrevet.
Hej karina.
Vi var afsted fra 24 august til 24 sep, og der var lækkert vejr, Og fly billetterne var billigst der.

Hej Jens.
Vi bestilte billetten gennem fdm her, vi fløj med thai, og klm mener jeg det var.
Vi boede mest på 4 el 5 stjernet hoteller, og gav ca 270 kr pr nat mener jeg. De er meget meget fine hoteller der er, jeg elsker specielt bajaya resort... der løb aber om en, en abe gik ind i vores hytte, stjal vores slik og spiste på altanen, det altså noget man husker ; ) Man bor i fine træhytter,omgivet af palmer.

Vi tager afsted igen til august i år : )

Langkawi

23/07 2010 Bjarne Christiansen
Sidder i skrivende stund, lige ankommet fra Langkawi,i KL airport, og venter på flyet til Cph.Langkawi var en fantastisk oplevelse, et mix af fantastisk natur og en utrolig åben og ærlig befolkning.Holliday Villa, fungerede fint, men det er dog en overdrivelse at betegne det som et 4-stjernet hotel. Det har det muligvis været engang, men det mangler vedligeholdelse og en del grundighed omkring service før det kommer op på det niveau. PS. Boede en uge i KL på Hotel Renaissance, der fuldt levede op til standarden.På Langkawi kan vi på det kraftigste anbefale restaurant Sunsutra. en gourmet-oplevelse, der tager udgangspunkt i en kok der har fået sin grunduddannelse i Frankrig, og nu mix'er disse evner med mulighederne i det lokale køkken .... skal opleves.... pris og kvalitet hænger slet ikke sammen (positivt ment).http://www.sungroup-langkawi.com/press.htmlBjarne

Vi skal til Langkawi og Kuala Lumpur

14/01 2010 Jeanette
Hej Kamilla. Fedt at høre at Langkawi at fedt! Vi rejser dertil på tirsdag 19/1 2010 og skal netop bo på Berjaya Resort, så det er dejligt at høre at det er alletiders hotel! Har du nogle ideer til ting/oplevelser på øen? Er der noget by/shoppinggade/restauranter i nærheden af dette hotel hvor man kan gå til om aftenen, eller hvordan fungerer det?

Havde I bestilt hotel hjemmefra?

25/10 2009 Mette Hansen
Hej! Vi har været i Thailand 2 gange i børnenes sommerferie og det har været helt fantastisk. Nu kunne vi godt tænke os at prøve Malaysia. Evt. Kuala Lumpur og Langkawi. Jeg har hørt at bare man rejser nord for Kuala Lumpur så behøver man ikke være nervøs for malaria - er det rigtigt? Ved I om man SKAL bestille hoteller hjemmefra når man rejser i juni-juli måned? Vi vil helst kun sætte os fast på de første 2-3 nætter og så finde ud af undervejs hvor vi vil bo. Håber I kan svare på mine spørgsmål. Det er rart at have lidt at drømme om og se frem til.

hejsa

23/10 2009 kamilla
hejsa med jer. Hvor er jeg glade for i spør,og at det fanger jeres inter ; ) Vi rejste med thai og singapore air, vi købte rejsen over nettet. Priserne pr hotel variere meget, kommer an på hvilket årstid man vælger. September er ude for sæsonen, det var der vi var afsted.vi boede på berjaya resort. det et luksus hotel,hvor man bor i små træhytter lidt jungle agtigt, der er stort pool område, og privat strand. Man kan leje vandscootere osv, massage og meget mere. 3 resturenter, der er så lækre... den ene ligger ud over vandet, den anden med udsigt til pool. Der er SÅ lækkert. Vi gav mener jeg ca 370 kr pr nat. Man kan tjekke priserne her på hjemmesiden på det hotel,og hvilket måned man påtænker at tage afsted. Der er aber på det hotel, som sidder på varandaen ; ) Mht til årstiden, så det jo nok febuar måned, men vi var afsted i september, der var også dejligt. Men vinter månederne herhjemme, dec, jan,fed tror jeg er klart de bedste. Lad mig høre om i kommer afsted : )

Hvornår skal man ta derud?

16/09 2009 Karina
Hvornår på året er det bedst at ta til Langkawi? MVH Karina

Langkawi

13/08 2009 Jens Christiansen
Hvilket flyselskab rejste I med og hvor meget gav I for at bo på diverse hoteller?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.