Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Penang

Penang er en pragtfuld ferieø, der er kendt for sine lækre strande i nord, charmerende Georgetown, der er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste, farverige templer og et herligt tropisk klima. I Georgetown kan I gå rundt mellem bygninger fra den engelske kolonitid, på opdagelse i Chinatown, smage på de lokale retter og gå shop amok.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Historie i George Town

George Towns historiske bygninger har gjort sig fortjent til en plads på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Her ligger forsvarsværket Fort Cornwallis og grandiøs kolonial arkitektur langs gaderne Lebuh Lys og Lebuh Farquhar, kirker, palæer og den kinesiske brygge.
The Street of Harmony

The Street of Harmony

På gaden Jalan Masjid Kapitan Keling ligger en lang række store religiøse samfund repræsenteret side om side. Her ligger den smukke, historiske Kapitan Keling-moske, det indiske Sri Maha Mariamman-tempel, det kinesiske tempel og den anglikanske kirke St. George.
En tur i basaren

En tur i basaren

Under tagene på Penang Bazaar og Chowrasta Market kan I finde alt fra krydderier til stof og køleskabsmagneter. Hvis I kan lide at ose på markeder, er dette stedet at gøre det.

Havn

Havn
På øen Penang lægger skibene til på det bedst tænkelige sted, Swettenham Pier Cruise Terminal, som ligger på den nordøstlige spids af byen George Town. Molen ligger i gåafstand fra mange af byens seværdigheder.

Klima

Penang har ækvatorialklima, så her en konstant varme og fugt året rundt. Der er to monsuner, der påvirker Penang, så der kan godt komme en kraftig byge eller to, men det ændrer ikke på, at her er varmt og dejligt med en dagstemperatur i omegnen af 30 grader året rundt.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rundrejse/rundrejse-koer-selvliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.