Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips af samme forfatter

 • Vignette til en uge

  (Bedømt af 5 personer)
  04.07.11: Britta Schytt
  Jeg sidder og ærgrer mig efter at være kommet hjem fra ferie i Kroatien. Da vi skulle krydse Slovenien købte vi naturligvis en vignette til forruden som påkrævet.
  Se hele rejsetippet
Dejlige Malta
Rejsetips indsendt af:
Haderslev
3. aug. 2012

Dejlige Malta

Min samlever og jeg skulle for første gang på kæresteferie uden børn, og Malta viste sig at være det helt rigtige sted for en stress-fri ferie.
Hotellet fandt vi gennem FDM travel, og valget faldt på "Sunflower Hotel". Vi synes, det levede fint op til en trestjernet standard. Det er ikke fint og fornemt, men rent, pænt og roligt. Morgenmaden var ganske udmærket og personalet rigtig søde og imødekommende.
Hotellet har pool på taget, men skal man have en solseng, skal man komme tidligt på dagen, da der er begrænset plads.
En vigtig detalje... hvis ikke man vil risikerere at strande på altanen, skal man aldrig lukke døren helt til, selv om det virker som en god idé at lukke, så varmen ikke kommer ind. Specielt hvis man har værelse på 6. etage, kan det være ret pinligt at skulle råbe efter hjælp ned mod gaden. Døren kan nemlig ikke åbnes udefra.

Hotellet ligger lidt tilbagetrukket i forhold til den travle hovedgade, men stadig i gå afstand, til strandpromenade med restauranter, cafeer og butikker.
Vi gik derned hver dag, og følger man hovedgaden, kommer man direkte til busterminalen, strandpromenaden og alt det andet.

Qawra og Bugibba flyder sammen, og selv om det virker som et stort område, er det stadig så man kan gå. Men husk gode sko. Flade sko er langt at foretrække, for gader og fortove er ujævne og misholdte.
Se Malta med de lokale busser

Se Malta med de lokale busser

For ca. 2 1/2 euro kan du købe en heldagsbillet, og med den kan du komme rundt overalt på øen.

Vi tog bussen både, når vi skulle på sightseeing, shopping og når vi ville til stranden. 15-20 min. tager det at komme til den skønne sandstrand Mellieha.
cafeteria nær havnepromenaden i Bugibba
cafeteria nær havnepromenaden i Bugibba

Mad, drikke og shopping

Malta har det hele. Lokalt var der masser af turistbutikker, små købmænd og kiosker, supermarkeder, cafeer og restauranter. Og det er altså billigt.

Den lokale øl smager skønt og en stor fadøl koster ca. 20 kr.

Fisk og Kanin var på de fleste menukort, og ofte spiste vi tre retter og fik drikkevarer for ca. 100 kr. pr. pers. Se ikke efter hvilke restauranter der ser bedst ud, men gå efter dem, hvor der er mange som spiser. Det er oftest de bedste og billigste steder.

På Malta er dessert generelt lidt småkedeligt, men vælger man kage, er man næsten altid sikker på en skøn smags-oplevelse.

Shopping muligheder er der masser af, tøj, sko og tasker er billigt, og jeg fandt spændende butikker i både Sliema og Mdina. Fantastisk flotte glasvarer sælges også over alt, men tjek priserne forskellige steder, før du handler.

Vær specielt opmærksom på åbningstider.
De fleste butikker holder lukket mellem 13-16 og efter kl. 19 og læg ikke din shopping tur i weekenden, hvor de lukker tidligt lørdag og holder helt lukket om søndagen.

Restauranter, Transport

Kommentarer til rejsetippet om Malta

Godt tip

13/08 2012 Camilla
Tak for tippene :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-billigt-i-queens-hav-flere-penge-til-raadighed-i-new-york-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.