Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Dykkerferie på Malta til budgetpris
Rejsetips indsendt af:
Erik Dam
Thisted
11. dec. 2010

Dykkerferie på Malta til budgetpris

Malta er et af de bedste rejsemål i Europa, især hvis man interesserer sig for dykning. Nu er prisen på turen oven i købet blevet overkommelig...

Malta som rejsemål

Malta har i mange år været et dejligt rejsemål for solhungrende danskere, men er også et drømmemål for dykkerinteresserede. Malta var under 2. verdenskrig scene for voldsomme kampe til vands og i luften og derfor er havet omkring Malta beriget med masser af vrag med spændende historier. Senere er der med vilje sænket talrige udtjente skibe, så der er spændende vrag på alle dybder, og dermed til dykkere på alle uddannelsesniveauer. Havet er desuden velsignet med masser af liv, f.eks. er der gode muligheder for at se blæksprutter.

Rejsen frem og tilbage

Vi rejste i oktober 5 mand fra Thisted Sportsdykkerklub med Ryanair fra Billund til Malta til en pris på knap 800kr/person for en returbillet. Vi rejste kun med håndbaggage, og lejede dykkerudstyr på øen. Man kan også vælge at tage en kuffert på max 15 kilo med for 240kr ekstra.
Vi lavede turen over en weekend, med afrejse fra billund fredag kl 10:10 og hjemrejse mandag kl 6:30.
Vi havde hjemmefra booket transfer frem og tilbage mellem lufthavn og hotel hos a2btransfers.com, til en pris på 37€. Billeje er næsten lige så billigt, men det er ikke specielt let at finde rundt på Maltas veje! Desuden er der et utal af rundkørsler, som kræver lidt tilvænning da der er venstrekørsel på Malta.

Hotel og dykkercenter

Vi boede på Paradise Bay Hotel, lige ved havnen med færge til Gozo og med et dykkercenter lige udenfor døren.
Hotellet bestilte vi hos FDM-travel - det var billigst: ca 900kr/person i dobbeltværelse for 3 overnatninger med morgenmad.

Dykkercentret hedder Pradise Diving (paradisediving.com). Da vi ankom til hotellet fredag kl. 15:00, havde vi kun 1½ dag at dykke i, fredag eftermiddag/aften, hele lørdag, samt søndag morgen. Vi købte derfor en pakke med 6 dyk: Et check dyk fredag kl 16, et natdyk fredag aften, 3 dyk lørdag (kl 9, 12 og 15), samt et dyk på lavt vand søndag morgen.
Det var meget lækkert, at dykkercenter og hotel ligger så tæt!
Resten af søndag var fri til ikke-dykker aktiviteter.

Budget

Samlet pris for hele turen inkl fly fra Billund, hotel, transfer, morgenmad, leje af dykkerudstyr og 6 dyk med ledsagende instruktør, heraf var de 4 dyk fra båd: knap 3.000kr

Det er ikke sidste gang jeg tager den tur....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.