Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips af samme forfatter

 • Gode spisesteder på Malta.

  (Bedømt af 3 personer)
  19.06.12: Dorte Lorenzen
  Der er mange dejlige spisesteder på Malta. Det ene lå i Mellieha Bay, ikke langt fra en lækker stor strand. Selve spisestedet lå rigtig lækkert med udblik over havnen, man kunne nyde solen og spise sin mad eller sidde i læ under de meget store parasoller.
  Se hele rejsetippet
Et Ferie Paradis på Malta.
Rejsetips indsendt af:
Dorte Lorenzen
Augustenborg
8. juni 2012

Et Ferie Paradis på Malta.

Jeg var på Malta med en veninde for første gang den 14-4-2012. Vi boede på Mellieha Holiday Center, og det personale de har taler dansk og er altid søde.
Det feriehus vi fik var så stort, så vi sagtens kunne bo to par der. Så havde vi en stor fin gårdhave med liggestole, bord og stole så vi kunne nyde maden ude. Døren ud til stien kan låses så børn ikke kan løbe ud for området. Der er meget roligt der, og ingen biler. Der er også en stor udendørspool, og da vi var på Centeret var de ved at lave en indendørs swimmingpool. vi gik meget på egen hånd, og var bl.a. i Mdina som bare var så spændende. Der var så meget at se på at vi måtte tage det vi kunne nå, vi havde kun en uge til at se så meget som muligt.
transportmidler i Mdina til turister
transportmidler i Mdina til turister

Mdina.

Vi tog med bussen tidlig om morgenen ind til Mdina for at se byen. Som det første så vi Mdina glaskunst, og jeg har aldrig set noget så smukt. Derefter tog vi på museum, og fik set så meget. Så til en af de meget gamle Kathedraler som var så smuk inden i, at det ikke kan beskrives. Der var marmor mange steder, og gulvet var som en bog med skrift. Det er bare så fantastisk, og hvis man tænker på hvor mange mennesker der går på de fliser hver dag. Så fik vi en kop kaffe på en lille cafee midt i byens smalde gader, og dagen sluttede med en tur i hestevogn hvor kusken fortalte historie om Mdina. En meget smuk lille by.
Det Blå Vindue
Det Blå Vindue

GoZo.

Dagen før vi skulle hjem, var vi med på en tur til Gozo hvor vi så det naturskabte Blå vindue. Det var så fantastisk at se på. Derefter var vi i hovedbyen victoria, hvor vi så citadellet og den kuppelløse kuppelkirke. Vi gik rundt på markedet, hvor jeg købte den smukkeste lange kjole. Dagen afsluttede med frokost på en restaurant, hvor vi fik det lækreste varme mad, dessert og kaffe. Så gik turen med færgen tilbage til Malta. Tilbage på centret gik i gang med at pakke, og så tidlig i seng for at nyde den sidste nat der, og en ting er helt sikkert næste år tager vi til Malta igen og vi vil bo på Mellieha Holiday Center igen vi glæder os allerede.

Seværdigheder, Shopping
Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.