Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Malta

Her kan du bestille din flyrejse til Malta. Se prisoversigten herunder og vælg blandt de bedste priser på flybilletter til Malta. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Malta lufthavn

Malta International Airport er den eneste lufthavn på Malta. Lokalbefolkningen refererer ofte til lufthavnen som Luqa Airport, men internationalt refereres, der ofte til navnet Valletta Airport, da lufthavnen ligger ca. 5 kilometer sydvest for den maltesiske hovedstad Valletta. Lufthavnen håndterer omkring 3 mio. passagerer hvert år.

Malta International Airport

Navn: Malta International Airport
Adresse: Luqa LQA 4000, Malta
Tlf.:  + 356 2124 9600
Website: www.maltairport.com
IATA kode: MLA

Flyvetider til Malta:
København – Malta (Luqa): 3 timer 20 minutter

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Malta lufthavn

Oversigtskort over Malta lufthavn

Transport til og fra Malta lufthavn

Transport til og fra Malta lufthavn
Når du lander med fly til Malta, har du en række muligheder for transport videre ind til Valletta centrum.

Med bil
Du kan vælge at leje en bil, der venter på dig, når du ankommer med fly til Malta. Bilen kan du enten leje online eller du kan ringe på tlf. 70 11 60 11 og booke hos en af FDM travels rejsekonsulenter.
Lej en bil på Malta online her.

Med taxi
Den hurtigste måde at komme fra lufthavn til Vallettas centrum eller dit hotel er med taxi. Du finder taxiholdepladsen uden for ankomsthallen. Her kan du få en taxi i døgnets 24 timer til en hvilken som helst destination på Malta, og til en god pris.
Læs mere om taxi og priser her.

Med bus
Der er mange busforbindelser mellem Malta Airport til Valletta samt nærliggende byer på Malta. Du finder blandt andet bybussen foran lufthavnens ankomsthal. En tur til Valetta tager ca. 25-30 minutter.
Læs mere om busmuligheder fra Maltas lufthavn.

Med Shuttlebus
Med Malta Transfer bliver du kørt fra lufthavnen og direkte til dit hotel. Malta Transfer Shuttle Service tilbyder transport fra lufthavnen til adskillige hoteller på hele Malta. Ønsker du at benytte dig af Malta Tranfer kan du booke billet online her
Du kan også bestille en billet ved ankomsten til lufthaven ved bookingskranken, som du finder ved bagageudleveringen.

Fordele og ulemper ved Malta lufthavn

Fordele: Der er ingen problemer med at holde forbindelsen til venner og familie, mens du venter på din flyafgang. Alle passagerer kan tilgå gratis high-speed Wi-Fi i alle offentlige terminalområder.

Ulemper: Malta Airport er en lille og intim lufthavn med få muligheder for underholdning og shopping. Derfor kan ventetiden føles lang. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Malta?

Qawra Palace Hotel
Med en central beliggenhed og smuk udsigt over St. Pauls...
Se mere og bestil her
Rejser til Malta - Når du rejser til Malta får du, sol og azurblåt Middelhav for alle pengene, strande og en stemningsfyldt hovedstad, Valletta.
Hoteller på Malta - Vi hjælper dig med at finde det perfekte hotel til dig på Malta.
Billeje på MaltaEn lejebil giver dig frihed og fleksibilitet til at tage på udflugter og opleve endnu mere af Malta i din ferie.
 
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.