Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips indsendt af:
Inge Riishøj
Aalborg
22. nov. 2011

Historiske oplevelser på Malta

En kold novemberdag forlod vi Danmark og landede i lune Valletta.Turen gik mod Mellieha holidaycenter, som er et godt udgangspunkt hvis du er langtidsligger eller familie.Er du mere til diskolivet opholder du dig i Sliema som er en forstad til Valletta.Har du børn med ,ligger kulisserne fra Skipper Skræk film i gå afstand fra centeret.
Hovedstaden Valletta oser af historie fra Johanitterriddernes æra.Bl.a. det store hospital gjorde stort indtryk. Også den store flotte katedral og Grand Master Palace var overvældende.Den gamle arabiske arkitektur var overalt, med udhængende altaner på husene.Byen Marxloxx var spændende, ikke mindst på grund af havnen med de maleriske fiskerbåde med det beskyttende øje.
Markedet kunne jeg dog godt være foruden, da det mest bestod af broderede duge. Et andet marked midt på øen handlede mest med filigransmykker.
Man må også se den blå lagune med utallige grotter- og hvis man vil snorkle tager man til Anchor Bay. Overalt på øen ér der stendiger. Det siges at det var for at forhindre tyske fly fra Nordafrika i at lande under 2 verdenskrig.Man har dog en grim vane på Malta. Man fanger fugle på træk.
Når man er der må man også besøge naboøen Goza. Det er let at komme derover, men svært at komme rundt sa øen har en dårlig infrastruktur. Heldigvis er taxa billig og man må ikke snyde sig selv for at se klippeformationen " Det blå vindue".
Malta er et meget anderledes og spændende sted.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.