Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Maltas smukke busser
Rejsetips indsendt af:
Århus
10. dec. 2010

Malta - de lokales paradis

Mit rejsetips handler om vores sommerferie på Malta. 14 dage blandt de lokale - på Malta føler man sig ikke som turist!
De ugentlige fiskemarked
De ugentlige fiskemarked

Aldrig har jeg følt mig så lokal

I august 2010 rejste vi til Malta med en forventning om at vi skulle ned og nyde solen sammen med alle de andre turister. Jeg vil ikke bruge meget tid på at fortælle om vores tur og om øen - det har nok andre gjort. Derimod vil jeg fortæller om de fantastiske aftner vi havde blandt de lokale.
Bugibba Bocci Klabb
Bugibba Bocci Klabb

Bocci - man kunne gå hen og blive helt afhængig

Vi boede i Buggiba, en af Maltas største turistbyer, og vi var absolut heller ikke de eneste turister.
Blandt restauranter, barer og andre forlystelser, lå en lille grusbane - i flere dage undrede vi os over hvorfor en lille grusbane ikke var blevet lavet til restaurant med udsigt over vandet eller lignende. Nummer to aften vi var i byen fik vi svaret.

Dette sted var ikke mindre end et lokal klubhus, med dertilhørende bane - man hvad spillede de så? Bocci, efter flere dages nysgerrige blikke, fandt vi nogenlunde ud af reglerne og spillet mindede om en blanding af petanque og bowling. Ikke nok med vi var nysgerrige, vi blev total bidt af spillet, og hver aften fik vi timet vores aftensmad med at vi kunne nå ned og sidde blandt de lokale og se aftenens spil.

Når man sad der på de tilhørende tilskuerrækker ænsede man slet ikke de andre turister. De var som at være i de lokales paradis og nar man sad der kunne man ikke lade hver med at tage det ene holds parti.
En meget koncentreret malteser
En meget koncentreret malteser

Turists are welcome

Vi sad der blandt lokale og andre interesserede hver aften og nød en kold øl eller to. Spillet indbød til at man sad flere timer og kiggede og "klubben" havde så venligt gjort opmærksom på at alle er velkomne - et stort skilt over døren sagde "Turists are welcome", man kunne ikke andet holde af denne lille perle blandt turistmassernes forlystelser.

Der blev spillet hver aften, undtagen tirsdag aften, hvor der blev afholdt banko. Banko er på Malta en "national sport". Lige meget hvor man kom forbi var banko stederne fyldt med maltesere i alle aldre.

Malta indbød bare til at man blev en del af de lokale - har aldrig været i et europæisk land hvor jeg har følt mig så velkommen, og hvor turisterne ikke kunne skræmme de lokale væk.

10 Stjerner til Maltas indfødte - helt sikkert et sted jeg skal besøge snart igen.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.