Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips indsendt af:
Amanda
Tårnby
29. nov. 2010

Malta - en 'one of a lifetime' experience

Mit rejsetip handler om en uforglemmelig og helt igennem fantastisk oplevelse jeg har haft på Malta, med oplevelser og så meget andet!

Starten -Malta, here we come!

Jeg landede med min veninde på Malta i sommerferie. Vi skulle på sprogrejse. Det var anden gang jeg skulle afsted, og første med hende. Vi havde valgt Malta fordi jeg havde været der året inden, også sprogrejse. Allerede når man træder ud af flyet kan man mærke Maltas varme komme mod ens kinder, ikke kun varme fra luften, jorden og solen, men varme fra menneskerne. For sådan er maltesere, glade, gæstfrie, varme og åbne mennesker, altid med et smil på læbenn (undtagelser forekommer) ;)

Jeg boede hos en værtsfamilie med min veninde, og vi havde det skønt! Jeg synes at det er bedst at bor hos en værtsfamilie, hvis man også vil have noget kulturelt ud af det. Engang på vej hjem opdagede jeg også et slags markede hvor jomfru maria blev hejst. Det var en meget smuk ceremoni, og en hel vej var spærret af med boder o.a. Det var en fantastisk tryghed at føle, og at gå imellem dem fik en til at føle sig som en del af det, og de gjorde også en til en del af det. Noget af det der betyder mest for dem, det inviterer de mig ind til; det gør mig så fascineret af deres gæstfrihed.

Ture, strande og lækre kager

Er du kageglad? Det er jeg! Derfor tager jeg til den gamle by Mdina, med en interessant historie. de har verdens bedste chokoladekage, (ifølge mig og det meste af mit hold). Det er så lækkert!

Så er der jo også strandende, hvor den smukkeste klart er Blue Lagoon, på comine en søsterø af Malta. Der er også Golden Bay, som jeg kun kan råde jer til at se!

Ture: hmm jeg vil ikke gennemgå det hele, man skal se det for at få den fantastiske følelse jeg sidder med endnu, bare af at tænke på det. Men det man SKAL besøge er hovedstaden Valletta, en utrolig smuk by. Tag også en tur til Gozo og gå rundt der, bl.a. i en af deres kirker. I vil ikke blive skuffede, tro mig. Jeg er ikke en kulturel person, men er meget optaget af den maltetiskee kultur alligevel.

Unge mennesker nu' der fest!

Jeps, i læste rigtigt. Paceville is the place to go! Malta fester hver dag, og i weekenderne er det ikke til at komme igennem af bar glade festmennesker. Vidunderligt! Masser af disco, fed musik. Malta er med på den værste, og de holder en MTV koncert hver år. I 2009 kom Lady Gaga, 2010 havde de besøg af David Guetta. Hvem bliver så den næste? Og koncerten er, hold helt fast, GRATIS!

Malta er noget jeg aldrig glemmer, og jeg kommer helt sikkert igen! håber i følger mine råd og tager derhen en dag.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-netopil-stoevring.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.