Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Malta - se billeder og få gode råd
Rejsetips indsendt af:
Birgit Wied
Jægerspris
6. juli 2009

Malta - se billeder og få gode råd

Vi har været på Malta flere gange og giver her vores gode råd til andre, som skal til Malta. Se også vores mange billeder fra Malta.

Mellieha Holiday Center

Mellieha Holiday Center er vores foretrukne bo-sted på Malta. Der er 60 m2 store bungalows med gårdhave og tagterrasse, alle med havudsigt (se topbillede). Vi har været der flere gange alene, min mand og jeg for afslapning. Med vores voksne børn på sightseeing. Næste gang bliver det med børnebørnene. Her er noget for alle aldre. Crenter ligger ved Maltas bedste bade strand, og på center grunden er der en stor svømmepøl. Huset indeholder stor stue, 2 soverum, stort badeværelse, dagligstue samt spisestue/køkken. Der er supermarked med frisk brød hver morgen samt alle nu og her fornødenhedder, bar og restaurant på området.
Forretning, bar og restaurant område
Forretning, bar og restaurant område

Super restaurant og lækker fiskerhandel

Et kvarters gang fra centret ligger er super restaurant "ix-xatba", Marfa Road, Mellieha Bay, virkelig et besøg værd. Høflig betjening og god mad, spec. fisk og skaldyr men også gode bøffer.Mellieha by er et besøg værd. Tag bussen til udkanten af byen. Gå op ved den store isenkræmmer på hjørnet, gå til højre og til højre igen, her ligger en god slagter. Længere ude af byen ca 500m ligger en fiskehandler med super friske fisk. Anbefaling: Tag et køleelement med i indkøbstasken til hjemtransport af ferske madvarer.
Mirakkelkirken i Mosta

Mirakkelkirken i Mosta

Øen byder på kunst på mange bygningsværker, hvis du har øjnene med dig. Jeg kunne blive ved med at lovprise øen, men gå selv på jagt i kulturskattene. Mirakkelkirken i Mosta. Smallegader med kunstfærdig udførte dørhåndtag, navneskilte i porselæn og meget, meget mere. Hagar Qim, et gammelt tempel eller? gæt selv hvad det har været brugt til. Maltas historie går over 7000 år tilbage med "besgøg" (besættelse) af romere, arabere Johhanitterriddere. Hele historien fortælles i Malta Experience. Kort sagt gå på opdagelse i fortiden eller nyd nutiden med afslapning, god mad, godt vejr samt en bekvem bolig.
Dragolaborgen

Dragolaborgen

"Dragolaborgen", den røde bygning der kan ses til venstre fra alle husenes tagterasser, er absolut et must at besøge. Der er rundvisning mod bataling. Eller gå bare op og beundre bygningen. 
Udsmykning

Udsmykning

Udsmykning ved et sommerhus for lokalbefolkningen tæt ved MHC. 
Udsigt

Udsigt

Udsigt ved MHC´s pool. 
Popeyebyen

Popeyebyen

Popeyebyen er et besøg værd, også uden børn. 
Udsmykning

Udsmykning

En at de flotte udsmykninger i "Mirakkelkirken" i Mosta. Den hedder det fordi der under krigen brød en bombe ned gennem kuplen. Bomben gled 40 m hend ad gulvet, med kirken fuld af kirkegæster, uden at ramme en eneste. Jeg er en ivrig fotograf, så jeg kunne blive ved, men nu stopper jeg, hvis du synes der mangler en billeddokomentation, kan du bare komme an!

Billede af bombe fra Mirakkelkirken

Billedet viser en kopi af bomben fra Mirakkelkirken, da den originale bombe blev tilintedgjort ved sprængning ude på dybt vand i havet.

Kommentarer til rejsetips om Malta

Mirakkelkirken

02/11 2009 Rita Dichmann
Jeg kan kun sympatisere med jeres oplevelser på Malta,da det er vores foretrukne ferieparadis.Vi har været der otte gange og rejser derned igen i januar for at være der i 9 uger.Med hensyn til mirakkelkirken så ligger den altså i Mosta.Vi har altid boet på MHC og kunne ikke tænke os at bo andre steder på Malta. Hilsen fra Rita

Bombe

31/10 2009 Hanne Juncker
Hej. Malta er alletiders spændende ø, og det er et af de steder jeg gerne vil til igen! Vi boede i Sliema, og havde en utrolig flot udsigt til Valetta, hvor vi var flere gange, men jeg kan bare ikke huske kirken, du omtaler i Valetta. Vi besøgte europas 3. største kuppelkirke i Mosta. Her fotograferede jeg en model, som er lavet efter d. over 1000 kg. bombe, der her gik gennem kuplen og ramte gulvet uden at eksploderer. Har du billeder af bomben fra kirken i Valetta? MVH Hanne
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-lipe-thailandsk-paradis-oe.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.